IRC-Galleria

Aika kuluu varsin nopeasti.Perjantai 15.09.2006 02:34

PUUH mikä viikko. Hammasta purren on aika-ajoin edennyt mutta verenmaku suussa ei vauhtia haittaa, ja taaksepäin on aina mukava katsoa että hah pystyinpäs siihen. Koulu pitää aivan älyttömän kiireisenä ja monasti syökin valvoa aamukahteen jotain hikisiä läksyjä tehdessä. Kolmena yönä tällä viikolla ehdin saada kokonaiset 5h unta per yö :C Viikonloppuna on kyllä levättävä.

Bujinkanissa kävin kuin kävikin, vaikka suuresti epäilinkin omaa aikaansaamistani, kiitokset Ninalle joka lähti mukaan. Alkuun on nyt päästy ja itseasiassa odotan seuraavia treenejä jo hämmentävän innokkaasti :0 Melko rankaltahan se mokoma aluksi tuntuu, mutta äkkiäkös se lihaskunto palautuu. Oli laji mikä tahansa niin aina sama juttu söy lets worry not.

Tänään heittelin treenin päälle vielä leppoisan pyörälenkin misen kanssa ja höpisimme kaikenmoista turhaa. Natustin samalla pari omenaa pihapuusta, jotka olivat btw jotain niin mehukasta ettei yksikään juoru ole moiseen kuuna päivänä pystynyt! Terveisiä Nooralle ja Ninalle: ne maistuvat paaaljon paremmilta illalla ilman viilettyä kuin päivällä. Ehkä partyissä päästään maistamaan yöomenoita tai jotain :D Yöomenoita, jädeä ja sitä vaahterasiirappia Nooralle?

Hoomena äidin tykö :> Siellä sentään saa rentoutua sielunsa kyllyydestä. Muutenkin on kiva irrottautua välillä kotikulmilta - siten onnistuu unohtamaan kaikki arkisin päässä pyörivät stressaavat asiat täysin. Palaan asiaan siis ensi viikolla, take care!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.