IRC-Galleria

[Diz hedeik iz kilin mi:]Maanantai 09.10.2006 17:49

Jos ei krapulaa viinasta niin kofeiinista sen sijaan näyttäisi tulevan järkyttävä päänsärky - kun sitä ei siis saa pienoisen "putken" jälkeen. Sama suomeksi: Join viikonlopun aikana yhteensä ehkä viitisentoista kupillista kahvia ja tänään en, siispä nautin koko koulupäivän helvetillisestä olosta :F Hiostaa, särkee, väsyttää. Maanantai.

Tämä ja edellinen viikko yhteenlaskettuna kouluviikon pituudeksi muodostuu 7 + 5 päivää, elikkä 12 päivää. (Kyllä, olen pitkämatikkalainen ja sain viimeisimmästä kokeesta 8½ että pää kiinni :E) Fyysisen maalauksen kurssi otti perjantai-illan, lauantain ja sunnuntain kokonaisuudessaan jotenka eipä siinä kamalasti ehtinyt levätä. Kurssi oli kuitenkin ehkä paras tähänastisista elikkä valintaani en kadu. Lisäksi töistä(ni) tuli yhtä hienoja kuin 1. kuviskurssissa joten voitokas tunne jatkuu ja maalaustelineen hankintaoperaatio saa uutta potkua. En malttaisi millään odottaa että pääsee taas maalaamaan mutta pakko se nyt on vaan koittaa pitää kynät purkissa ja seinät valkoisina parhaani mukaan ;|

Blöää. Niistä töistä vielä lyhyesti kun jotain on ehditty kysellä. Elikkä kuvia on jokunen jo ilmestynyt ja pari ilmestyy vielä lisää jahka jaksan vähän äheltää laatuohjelmani (Paint) kanssa, ne kertonevat itsessään jo melko paljon. Touko Voutilaisen (eräs YNKin perustajista) naama valmistui sekatekniikalla: käytin jotain hassua, melko pehmeää lyhyttä kynää ja taululiitua. Laveeraus näytteli osaa tässäkin työssä mutta oikeuksiinsa se pääsi varsinaisesti vasta toisessa työssä, jossa siis esiintyy pieni koululaispoika joka on joutunut nurkkaan seisomaan. Viimeksi mainitun työn tekemisessä tuli melkoinen kiire loppuvaiheessa ja siksi tausta onkin melko bylystä, mutta itse poikahan siinä onneksi onkin se olennaisin osa. Puku onnistui mielestäni melko mainiosti :> Aikaa kului keskimäärin 8h per työ (sis. kahvitauot, kortinpeluun, ylimääräisen hypiskelyn käytävillä ja höpinän).

Ja nyt suokaa anteeksi mutta menen ottamaan päiväunet ja sitten lähden kaupungille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.