IRC-Galleria

Ensimmäistä kertaa elämässäni (lentomatkoja lukuunottamatta) olin pilven sisälläsisällä. Näkyvyys oli varmasti vähemmän kuin parikymmentä metriä, eikä siksi valokuvistakaan tullut kovin tarkkoja mitä taustaan tulee. Hurja sumeus iski siis eteen kun lähdimme vierailemaan paikassa X jonka nimeä en nyt muista. Ajoimme hieman vuorta ylöspäin ja sieltähän se löytyi. Paikka oli hurjan söpönen: pieni ja äärimmäisen tiiviisti rakennettu mutta silti melko siisti. Näkymätkin olisivat kuulemma olleet laajat ja komeat ilman pilven sattumista kohdalle, mutta eihän sieltä nyt nähnyt kuin lähipensaat ja nekin huonosti :F

Päivemmällä vierailimme viimein Grassessa jonka lävitse oli tullut jo ajettua muutamaan otteeseen muista visiittipaikoista palattaessa. Suoritimme ensin ruokaostokset paikallisessa hypermarketissa josta en tykännyt, en sitten alkuunkaan ;( Semmosilla kehtaavat sotkea kauniit maisemat ja polkea maahan pikkuputiikit ja perheyritykset - PHYI!

Löysin viimein jotain ostettavaa itsellenikin! Huoneeni seinälle kaivatut taulut tarttuivat kuin tarttuivatkin mukaan. Kuvina toimivat vanhat ranskalaiset mainokset (absinttimainos ja jonkinmoinen näytelmämainos). Sattuivat sopimaan hyvin huoneeni väreihin ja tyylikin oli sitä mitä hain :> Lisäksi löysin uuden eau de toiletten, rannekorun ja en kai juuri muuta. Eipä siitä määrästä niin väliksikään, kun löytyi tasan sitä mitä päätinkin hakea.

Join muuten elämäni täyteläisimmän kaakaon tänään, Grassessa senkin. Mokoma oli hurjan suklainen ja "samettinen" kuten putiikin lista sitä kuvasi. Juoma oli käsittääkseni valmistettu vaahdotettuun suklaaseen 8| Wow I must say.

Muukin ruokailupuoli meni verrattain nappiin tällä kertaa. Alkuruokan roolia näyttelevä tomaatti-mozzarellasalaatti oli turhan ruokaisa, mutta pääruoka (jonkinmoista tryffelipastaa) mahtui kuitenkin mukaan. Juomana punaviiniä jota koitan ahkerasti opetella juomaan, vaikka maku on jokseenkin epämieluisa eräistä syistä joita tässä en nyt sen suuremmin esittele :F Jälkiruuaksi tiramisua joka oli poikkeuksellisen vetelää (hyvää silti) ja kyytipojaksi sitruunalikööri. Viimeisin oli ehkä aterian eniten mieluisa yllätys, väkevät kun tuppaavat yleensä maistuvan ikävältä. Kaipaan kyllä (taas vaihteeksi) takaisin kevyen ruokavalion pariin x___X Jälkiruokia ja makeita on syötetty taas aivan liikaa, eikä vatsarukka ehdi tyhjentyä kunnolla ennenkuin on taas syötävä.

Pahoittelen jo etukäteen etteivät tuliaiset ole kovin hääppösiä kun omaa rahaa ei ollut tosiaan matkassa mukana (terkkuja kaikille jotka saivat äsken löl-reaktion :D). Koitan lentokentältä katsella ainakin Annille jotain lisäksi vielä kun hälle ei krääsäputiikeista löytynyt paljoakaan mielekästä ostettavaa :|

Aamulla aikainen herätys, siispä bonne nuit!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.