IRC-Galleria

Ã…h dearKeskiviikko 16.11.2005 01:07

Semmone ol sitten tämä kesk.. öh tiistai. Aamuinen herätys oli karuin pitkään aikaan: Kello soi joskus, pistän parit torkut jonka jälkeen kello varmaankin luovutti. Herään jossain vaiheessa sillä perinteisellä tyylillä (-.- ... Zzz.. O_O !?! ) ja katson kännykän kelloa, joka näyttää 12:30. Olo on jossainmäärin Vesa, eli "Ei vittu" :F Katselen että mites helvetissä siellä on noin synkeän harmaa päivä tänään. Avaan tekstiteeveen ja totean että tänään ei taidakaan olla helmikuu 2002, vaan elän seuraavaa päivää eilisestä ja kello on 8:20 ._. En siis myöhästynyt.

Koulussa kaikki ookoo, suht normipäivä. Tuli hajoiltua taas erään opettajan perinteisille lausahduksille joista on tullut yleinen läppä luokan keskuudessa :D Kamala tuuli oli koulumatkalla, meinas tempasta mut mennessään 8| Eilen sitäpaitsi, odotellessani bussia, onnistuin sylkemään naamalleni reippaan vastatuulen ansiosta ::D Meinas revetä pelipöksyt.

Ja kulta seuranani kävin heittämässä pienen hölkän jossain vaiheessa iltaa :) Aika hyvin jaksoin - huomattavasti paremmin kuin viime kerralla - vaikka aavistuksen meinas palaa pinna viereltä sateleviin neuvoihin. Mutta hyvää niillä vain tarkoitettiin, juujuu. Satun nyt vaan olemaan tämmönen :|

Terveystietoakin väänsin tänään jonku 4 tuntia, vajaa puolet sain valmiiksi \o/ Ehkä sittenkin ehdin tehdä kaikki hömmelit ennen perjantaita. Hyvällä tuurilla kerkiän valmistautua kokeisiinkin.

Edit: Puhelin oli siis lainapuhelin ja päiväykset hieman viturallaan. Huonosti selitin, my bad :/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.