IRC-Galleria

Myydään 10 pientä inkkariaTorstai 19.04.2007 14:49

Pojat ja tytöt alkavat olla jo niin isoja että niille voisi etsiä uuden kodin. Valloittavia otuksia kun ovat niin höppänän näkösiä ja kovistelevat toisilleen x) Otin niistä tuossa pari päivää sitten uusia kuviakin mutta melko punasia tuli, saapi nähdä kehtaako niitä laittaa näytille.

Kävin tänään verikokeissa jonne koululääkäri laittoi lähetteen. "Isot ja komeani" ovat kuulemma syvällä piilossa eikä ensimmäinen hoitajatäti sen vuoksi löytänyt suonta kahdella tökkäyksellä. Sitten haettiin toinen täti ja kolmannella piikityksellä onnisti. Kokonaiset seitsemän putkea sitä verta sitten otettiin, melko paljon siis. Näytän varsin terveeltä nuorelta kun kyynärvarret ovat täynnä pistojälkiä. :D Ja toiseen käteen nousi älytön turvotus, toivottavasti tämä on normaalia 8|

Kohta on taas viikonloppu. Viikko on ollut varsin onnistunut tähän asti, ihan ilahduttaa että joskus kaikkien ihmisten asenne on kohdallaan. Opettajat, sairaalan tädit, kuntosalin asiakasneuvoja, kaupan kassaneiti - kaikki ovat hymyilleet ja olleet ystävällisiä <:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.