IRC-Galleria

Stupid viikend.Sunnuntai 20.11.2005 22:56

Iha persiistä oli kyllä koko viikonloppu vaikkei mikään menny kovin varsinaisesti pieleen. Perjantaina könysin aikasin nukkumaan ja viimeyönä Kaisa majaili meillä jotta pääsi sitten kouluun, kun tänään oli sattumoisin koulupäivä (syysmarkkinat) eikä hänel kulkenu busseja.

Koko lauantai-ilta ja sunnuntaiaamu meni leipoessa; onnistuin loihtimaan kääretorttuja ja juustosarvia joista lopulta en itse saanut syödä juuri murentakaan. Sentään menivät kaupaksi kaikki. Markkinoiden kohokohta oli selkeästi paljon yleisöä kerännyt "Pomputa pingispallo lasiin" -kilpailu johon en itse uskaltanut osallistua vaikka mieli teki :/ Suuresta katsojaluvusta johtuvat suorituspaineet olisvat kuitenkin hajottaneet liikuntasalin ikkunat, eikä yksikään pallo olis osunu lähellekään lasia.

Ja äsken sitten meni ilta kaikinpuolin pilalle kun tajusin että taas on jääkaappi täynnä kaikkea hyvää eikä tässä ole kauheesti varaa syödä :( Vituttaa. Ja ens viikolla alkaapi koeviikko johon valmistautumista en ole vielä edes aloittanut --> taatusti laadukkaita tuloksia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.