IRC-Galleria

siness

siness

Don't talk about moonshine, don't talk about white wine. I'm gonna find lies, sick twisted strange kind!

Selaa blogimerkintöjä

SpesiaalikeissiPerjantai 08.06.2012 19:05

Mun kuuma, kuumempi, kuumis, hotti, hotimpi, hottis mieheni saapuu jälleen luokseni. On ihan spesiaaliolo. Hiffasin tänään, kun F kutsuu mua siideripissikseks, et se on kuullut ihan selvästi Jukka Pojan biisin. No mä kuulin tuon tänään ekan kerran. Ehkä mä olen sen spesiaalikeissi. Tai sit se vaan vittuilee mulle :D

Jännää vaan on, että samalla kun se nimittää mut vanhaksi, niin olen myös siideripissis. Aika hyvä yhtälö. Oonko siis pikkuvanha vai ikiteini? Mutta enpähän ole kalkkeutunut. Ihan järkytyn, kun näen niitä naisellisiin jakkupukuihin ahdettuja rotilla ja kurilla pieksettyjä ja yliampuvilla käytöstavoilla maustettuja naisia. Ne on ku ketjuihin köytettyjä. Pitää olla villi ja vapaa iästään. Tää on ihan täydellistä aikaa. Mun elämäni parasta aikaa. Oon aikuinen, todellisuuden tajuava sellainen. Tiedän ja tunnen maailman vaarat ja heikkoudet itsestäni, mutta silti osaan irrottaa otteen uhmaten ikätovereitteni kohtaloa. Lapset on sen verran isoja, että pystyn hengittämään tuntemetta toisen posken lämpöä sylissäni. Olen nuori ja mulla on jo isot lapset. Olen umpirakastunut. Totta se on, ettei tunnetavat muutu mitenkään, oli ikää 15 tai lähes 30.

"Ota mut, sä etkö huomaa mitä puhuu kehonkieli. Ota mut, sä etkö huomaa mitä tekisi mun mieli. Etkö sä tajuu vaik sun kuvan alle postaisin: panisin ?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.