IRC-Galleria

siness

siness

Don't talk about moonshine, don't talk about white wine. I'm gonna find lies, sick twisted strange kind!

Selaa blogimerkintöjä

Koneeseen kadonnutPerjantai 16.08.2013 17:15

Vai että semmosta. Ihana paskapää olemassa. Toivottavasti sitä nyt harmittaa, kun ei pysty enää tunkeutuun mun koneeseeni. Kuka lie olikaan. Tätä epäilin jo heti ensimmäsiestä kerrasta, mutta isä oli sitä mieltä, että mun koneen asetuksen virransäästössä on vaan vituillaan, kunnes tänään törmäsin koneen tekemään minun ulosblokkaukseen sanoin "Tehtävää, jonka yrität tehdä, ei voi tehdä loppuun, koska etätyöpöytäpalvelut ovat tällä hetkellä varattuna. Yritä uudelleen muutaman minuutin kuluttua. Muiden käyttäjien pitäisi vielä pystyä kirjautumaan."

Saas nähä loppuuko nää täältä irc-galleriasta kesken kaiken uloskirjautumisetkin? Helvetin hienoa. Ihania nää hakkerit. Täysin mahtavia tyyppejä. Rakastaa suurella syrämmellä.

Vähä meni fiilikset tän päivän valmistumis-riemusta. Tää levyseppä työntää seuraavan hakkerin silmästä sisään lisäainelangan. Ensin saa painaa kuuman kaasusuuttimen silmäänsä katsoakseen tuleeko lankaa. Pistän langansyötön täysille ja painan napin pohjaan. Siinähän sit katselee röntgenkuvaansa mag-lanka aivoissaan. KUOLE PASKA. Ja tuskaisesti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.