IRC-Galleria

soyamilk

soyamilk

too young to hold on, too old to break free and run
Öhö. Emmä kerkeekään pitää lähtee keskustaan. ::::::::::DDDDDDDDD
Tää. Oikeesti. Ah. Loistava. A___A ♥
http://www.youtube.com/watch?v=UO9gZ55GK-o&feature=related

Paras bändin nimi ikinä ! o// Ja noi tyypit saa mut nauramaan. ♥
http://www.youtube.com/watch?v=utARVBGLKMc

Herrajestas ! :OO ♥
http://www.youtube.com/watch?v=Czne5NR80m0&feature=related

Ei helvetti. Toi yks soittelee jotain huiluu. XDD ♥
http://www.youtube.com/watch?v=FPZgcZ2U2nk

[Ei aihetta]Maanantai 31.12.2007 00:00

*D* ♥♥♥

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.12.2007 04:07

"Omg hai ^___^ I'm Ai-san and I absolutely luuuv @_____@ anime <3 and my fav is naurto!!! Okies so anyways, im going to tell you about the BEST day of my life when I met my hot husband sasuke!! <333333333 OMFGZ HE WAS SOOOOO FREAKIN KAWAII IN PERSON!!! Supa kawaii desu!!!!!!!! ^_______^When I walked onto Tokyo street =^____^=I looked up and saw...SASUKE!!!!!!!!! <33333333333333333333333333333333333!!!!!!!!!" KONNICHIWA OMGZZZZZZZZZ SUPA SUPA SUPA KAWAII SASUKE-SAMA!!!!!!!!" I yelled n_____n then he turned chibi then un-chibi!!he looked at me [O.O;;;;;;;] and then he saw how hot I am *___* he grabbed my hand and winked ~_^ then pulled me behind a pocky shop o_o and started to kiss me!!!!!! [OMG!!! HIS TOUNGE TASTED LIKE RAMEN!!! RLY!! >.> <.< >.< *(^O^)* *(^O^)* *(^O^)*] then I saw some baka fat bitch watching us and I could tell she was undressing him with her eyes!!!!!!!!!! [ -___________-;;;;; OMG I COULDN'T BELIEVE IT EITHER!!! (ò_ó) (ò_ó) (ò_ó)] so I yelled "UH UH BAKA NEKO THAT'S MY MAN WHY DON'T YOU GO HOOK UP WITH NARUTO CAUSE SASUKE-SAMA LOVES ME!!! (ò_ó)" then sasuke held me close =^______^= and said he would only ever love me and kissed me again!!!!!!! ** (*O*)/ then we went to his apartment and banged all night long and made 42 babies and they all became ninjas!!!!!!!! Nyaaaaa!!! (^__________<) ^______________________^;;;;;;;;"

Mä rakastan /b/:tä. :
D

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.12.2007 00:10

OMG ZOIDBERG !!!11 Paras ikinä ! :
DD

What was i doing ?Lauantai 29.12.2007 22:48

Rakas päiväkirja,

tänään mä jumitin. Miten musta tuntuu että jumitan jatkuvasti. Ja unohdan kaiken. Mulla on varhaisdementia ja joku.. vamma.
Kävelin äsken olohuoneeseen, pysähdyin ja jäin miettimään et mitäs vittua ei mun tänne pitäny tulla mihin mä olinkaan menossa mitäköhän mun piti tehä. Ja jos mä istun koneella, saatan vaan tuijottaa näyttöö ja jäädyttää.

Ja btw. Jos mä puhun jonkun kaa puhelimessa, on mun mielestä mahdotonta tehdä jotakin samaa aikaa. Iskä soitti mulle pari tuntia sitten ja katoin just heseteeveetä. Joka toinen sana, minkä sanoin oli hä tai mitä tai sano uudestaan mä en tajunnu. :**D

WAKE UP, MORON. *slap*

[Ei aihetta]Perjantai 28.12.2007 23:14

[Ei aihetta]Perjantai 28.12.2007 21:27

HEI KATOS VAANKeskiviikko 26.12.2007 19:28

ahaha............... *going mad*

lol @ kauna 2Keskiviikko 26.12.2007 01:50

Kauna kakkosen jenkki versio oli paska ! XDDDDDD Se oli niin vitun huono ei helvetti. Siin ei ollu mitään ideaa ja hypittiin koko ajan amerikkaan ja sit taas takas japaniin. Ja se perhe missä se muija heitti sitä kuumaa rasvaa ukkonsa päähän oli ihan dorka. Sil jakellaki oli joku ongelma ku se tunkeutu herrajestas toisen ihmisen asuntoon ja sit nyyhkytti jossain kaapis "im afraid of trish feel sorry for meh ;;____;;". Me heitettiin valtterin kaa koko ajan jotain läppää ja dubattiin sitä. :
DDD Ja ku se yks blondi laski alleen ku näki kaunan valtteri oli sillai "EPIC FAIL. OWNED."

"Nyhyyyy ur been in dat house?"
"Yea."
"Then they go after u. They will come."
"What do u mean? They r already here. ÖÖÖÄÄÅÅÅÅÅÅRRRRrrrrrghhhhh."
"ZOMMMMG."

Ja yhes vaihees me laitettiin paussille ku mentiin hakee pepsii, ni valtteri otti kaunan kotelot käteen ja sano et "kato mä kannan kaunaa." Ja mä poksahdin. XDDDDDD