IRC-Galleria

soyamilk

soyamilk

too young to hold on, too old to break free and run

Mä vihaan kaapoo.Perjantai 30.05.2008 00:22

Notkuin tänään sohvalla puolikuolleena ja ajattelin avata tv:n. Ainoo mitä sielt siihen aikaan tuli, oli pikku kakkonen. OON NELIVUOTIAS OPPIMAAN INNOKA SAIN NIMEN HAUSKIMMAN KAAAAAPOO.

"Minäkin tiedän yhden arvoituksen! Mikä kala jahtaa hiiriä? Kissakala!!!"
"HHAHAHA."
"HAHAHAHA."
"Haluatko kaapo omenan?"
"JOO. Tämä on rex. Se on dinosaurus."
"Hahaha dinosaurus."

Siinä vaiheessa mä olin valmis heittämään sen toosan parvekkeelta.

[Ei aihetta]Torstai 29.05.2008 00:13

haha pahoin pelkään et mun aivot tulee kohta nenästä ku niistän niin kovaa. :'DDDDDDDDD

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.05.2008 21:44

http://youtube.com/watch?v=Tptcn1TI2sw

Tätä se flunssa nyt teettää. Sry guys.

CAUGH CAUGH CAUGHKeskiviikko 28.05.2008 21:38

Mun kurkku on niin kipee et ihan itkettää. Nenä on tukos. Meinasin matikantunnilaki saada jonkun kohtauksen ku kaikki ikkunat oli kiinni ja oli ihan sairaan tunkkasta enkä saanu henkee ja oli kuuma.

Ihanaa ku tulin kipeeks nyt täs ihan viime metreil.

k.Tiistai 27.05.2008 00:18

mä oon nyt kirjottanu lähes joka päivä galleriapäiväkirjaan. rupeen rajottaa.

wait... what?Maanantai 26.05.2008 22:45

46 vuotias mies Yhdysvalloista lähetti mulle ystäväkutsun myspaces.

"Hi!! I think we have many things in common!"

Rly? What exactly we have in common? Dude, sä oot about keski-ikänen äijä ja piilokalju.

"only excuse me...what does this mean to the space man edit your info for you? what are I if you? hello?you are tom is this only some memory every one is name or i get in serious error"

Ja voiko joku kertoa mulle et mitä vittua toi yrittää oikeen sanoa, kiitos. :
))

Nuuuu~Sunnuntai 25.05.2008 22:34

Ei vitsit meillä oli messevä viikonloppu! \o/ Nyan haki eilen mut ja anen kauppatorin laidalt autol ja sit kuunneltiin despaa ja mentiin et WROOOM. Tultiin nyanille ja ruvettiin pelaamaan tanssipelii. Okei, älkää tuomitko mua. Se oli mun eka kerta ku pelasin matol ja se oli oikeesti vaikeeta ja musta tuntu muutenki et näytin tosi fiksulta ku heiluin siinä. :'DDD

..Noh, me katottiin illan mittaan euroviisui ja lollattiin mm. kop kop-päälle, klooniryhmäl, svedubratzil, merirosvoil ja sienibiisille. Sit lähettiinki joskus euroviisujen jälkeen muumimaailmaan grillaa vaahtokarkkei. Me oltiin naurukilpailuu ja noi oli yhes vaihees hippaa ja ties mitä. Ane oli säikky niinku aina ku ympärillä oli pimeet mettää ja kaislikkoo. Lerssi säikäitty sen yhes vaihees niin pahasti et se heitti puuklapit (joilla meiän oli tarkotus sytyttäää nuotio) komeas kaares ja kipitti kiljuen sen yhen mäen alas. :
D

Sitku aurinko rupes nousee lähettiin hipsii takas Nyanil ja katottiin leffoi. Puolet nukku aina välillä ja sit nukku taas puolet ja mun oli hankala saada peittoo ku Netten pää oli mun sylissä. :'DD

Tänään meno oli sit tosi satunnaista; noi kieritti Anee peittoihin ja patjoihin niin et siit tuli mato, random fightattiin ja syötiin Nyanin tekemään ihan vitun hyvää suklaakakkuu.*3*<3

[Ei aihetta]Perjantai 23.05.2008 22:53

Mä luulin aina että valmisruoat on pahoi mut tää saarioisten kirjolohipaistos on ihan taivaallista! *OOO* Ees meillä kotona ei oo näin hyvää ruokaa.

[Ei aihetta]Perjantai 23.05.2008 00:35

oikeest kattokaa tota. @__@

almost too cute to rape. almost.

Vittu mä oon kujal.Torstai 22.05.2008 21:49

Rupesin kattoo Ally Mcbealii joskus vähän ennen kolmea ku teeveestä ei tullu muutakaan. :----D Sit nukahin joskus ja heräsin about puol viideltä johonki piippaukseen enkä tajunnu yhtään mistään mitään. En tienny oliks se puhelin vai tuliks se tv:stä vai tietokoneesta. Olin ihan pöllähtäny ja katse vaan kiersi mun huoneen seinistä seiniin.

Sit hetken päästä huomasin vibraavan puhelimen mun vieressä ja vastasin siihen. Siel oli iskä enkä muista enää ollenkaan mitä selitin.

Jumalauta mä olin pihalla.