IRC-Galleria

soyamilk

soyamilk

too young to hold on, too old to break free and run

[Ei aihetta]Tiistai 30.06.2009 00:16

Galleriaki vaan yhtä vippien tilaamista helkutti soikoon.

Hitsi.Maanantai 29.06.2009 15:41

Rupesin miettii et millon musta oikeen tuli näin draamahomo. Kuka musta oikeen teki tällasen? Sit tajusin et vastaus on Nette.

JANETTE FAKIN SILVASTI. :___________DDDDD

Kiitos sun, mä osaan enemmän näyttelijöiden nimiä ulkoa ku olis suotavaa, mä tiedän myös kaikki draamat nimeltä ja katon nykyään lähes pelkästään draamaa. :
D Osaan paikka paikoin olla niin nolife et huomista ei tuu.
Oisko ollu peräti vitun hienoo.

Ok Girut olin nähny jo kaks kertaa aikasemmin joten perusbiletystä ja riehumista ja en tajuu miten Evolution kuulostaa aina vaan paremmalta. \o

Mut MUCC oliki sit vähän enemmän tajunnan räjäyttävämpää. En osaa vieläkään oikeen ajatella mitään. Liian hienoo.

Plus mukkujen nimmarritilaisuus, jossa mä hädin tuskin sain pidettyy itteni kasas. :
D

Ja pakko myöntää, et otti semisti päähän ne asennevammaset hevarit, jotka huuteli kaikkee tosi turhaa ja säälittävää ja visko pulloi laval ja ei jeesus jos se musta olis ollu kii ni olisin leikannu joka ikiseltä arikoivuselta niitten hikiset rehuletit pois.

Kiitos ja näkemiin mä meen nukkuu.
Viimeistään tän sarjan myötä Miura Haruma nousee oikeesti mun ykkös japsinäyttelijäks. ;w; ♥ Oikeesti kaikki sen eleet ja miten sen silmät menee ihan pieniks ku se hymyilee ja alahuuli menee ylimutruun ku se itkee. Jumantsuikkelis se on täydellinen kaikin tavoin. ♥

Ja tä juoni on niin ovela et oon koko aika sillai MITÄÄÄ NÄINKÖ TÄ MENEE. Ja muutenki ku rakastan amerikkalaisiiki rikossarjoi ni tä on ihan huippu. Miura näyttelee hakkerii, joka auttaa semmost THIRD-i-poliisiryhmää yksii terroristei vastaa. Mut ärsyttävää, et joka toinen tyyliin on vakooja ja työskentelee oikeesti sen terroristiryhmän puolesta ja mä en enää tiiä vittu kehen luottaa ku kaikki on petturei ja ei ookkaan ja ompas sittenki. XD Jollain tapaa tä on tosi samanlainen Death Noten kaa.

No nii.Lauantai 27.06.2009 16:30

A-con lähestyy ja tattadadaa mullei taaskaan oo cossii. Miten voin olla niin saamaton että en saa yhtä vaivasta cossia väännettyä vaikka mulla on fakin vuos ollu aikaa sitä tehä. :
)

Oon nyt lempannu kokonaan sen mun Gundam-cossin. Mun oli tarkotus tehä Soma Peries mut sit rupesin funtsii et saattaa tulla vähän kuuma sellasis kaiken peittävis armeijavetimis. Teen Soman sit vaikka ens coniin.

Sit Viivin kans mietittii Battle Royale-cossii sunnuntaiks. Se on vielä vähän auki mut katotaa, katotaa.

Mut kerkeisinkö mä tekee Heather-cossin Silent Hill kolosest? Tarvisin vaan hyvälaatusen vaaleen peruukin ja vaatteet mun pitäis metsästää jostain uffista tai kirppiksiltä. Ne on oikeastaan tosi yksinkertaset mut sitä liivii lähinnä tuskastelen.

[Ei aihetta]Lauantai 27.06.2009 00:35

http://www.youtube.com/watch?v=1cvVsbyypyk

Mitä tapahtu mitä mitä? ;;______;;

Onew herää, herää kultapieni ! ;______________;♥

Ok.Perjantai 26.06.2009 13:54

Michael Jackson on kuollu.

Sydänkohtaukseen.

En vaan jotenki voi uskoo.

Ja just ku sen piti alottaa comeback-kiertueet.

Ihan sika surullista. Mua ahistaa.

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.06.2009 23:16

Ja minkä takii kaikki kuvat musta on aina enemmän tai vähemmän epäedustavii vittu en jaksa tällasta.

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.06.2009 23:07

Olipa ihana tulla kotiin ja huomata et

a) mun on kone oli rikki
b) valtteri oli myllänny mun sängyn ja nukkunu siellä
c) patterit mun digiboksin kaukosäätimestä oli kössitty

Jesjes jipii hihihihi.

AKIHABARA OLI NIIN VITUN JEESSunnuntai 21.06.2009 16:08

Aaaa elektroniikkaa, cossaajii, maidei, pelei, mangaa, ufo catcherei - ihan kaikkee.

Harmittaa vaan ku on satanu koko paivan ni Akihabarassakaan ei sit oikeen voinu tormata sellasiin hard core otakuhuin jotka olis vetany pitkin katui. ;w;

Mutjoooo ma ostin isot valkoset kuulokkeet, Vocaloid-levyn ja hervottoman manga-lehden joka oli taynna bishounenii. : DDDDDDDDDDDDDDD Muutenki tuntuu et mun sisainen otaku paas taysin valloilleen Akihabaran melskees.

Mut ehka randomeinta ikina oli et joku elektroniikkakaupan myyja rappas Epik Highin Love Love Love-biisin tahtiin sen liikkeen eessa. Se ei ees laulanu niit oikeit sanoja vaan mita ma oikein ymmarsin mainosti kaikkee tyyliin yo yo half price.

Ahaha.

Ja olin sulaa vahaa ku semmonen ihana maid vaan lykkas mulle kateen jotain flaikkui ja hymyili mut ei sit menty Maid Cafeeseen ku pelattiin et olis kallista tjtn. : (

Ok moikka.