IRC-Galleria

soyamilk

soyamilk

too young to hold on, too old to break free and run
"Aleksei sori nyt vaa mut mä en ymmärrä sun venäjääs."
".........Mä puhuin suomee."
"Ai."

[Ei aihetta]Maanantai 26.04.2010 01:40

Päätin just jotain.Keskiviikko 21.04.2010 00:54

Ja tällä kertaa tä onnistuu. Tuun tekee hulluna töitä tän eteen. En kuuntele muita ku itteäni koska tä on tasan musta kiinni. Haluun tätä. Paljon. Enkä luovuta ennen ku saavutan mun tavotteen koska uskon että mussa on potentiaalia tähän.

Ja en kerro mist on kyse vaiks tiedänki et on ärsyttävää ku vaan vihjailen tällee vammasesti mut voin sanoo ettei tän hoksaaminen vaadi ees paljoo. : D Joku voi sitä paitsi jo tietääki.

MUT TÄST SE LÄHTEE you have my word.

. . . and my axe.

Oon niin rakastunu tähän biisiin.Maanantai 19.04.2010 21:47Nyt soitin vuorostaan Tidol ja tais poika olla vähä juonu ku kysyin et koska se tulee Turkuun ja se vastas et

"Sitku sä rakastat mua."

Kylläpäs mä oon suosittu tänään.

NYT HAJOS :----------------DSunnuntai 18.04.2010 23:18

Soitin Laitil ja taisin herättää sen.

"Jugurttia silmään ja menoks. Mul on niin rakastunu olo. Suhun."

Vernan Russian Adventures day 04Sunnuntai 18.04.2010 22:47

;;____________________;; ♥ ♥

Ihana olla himas vaiks toisaalt haluun takas heti.

Oikeest eilinen oli vaan täydellinen. Oltii Kirilil istuu iltaa ja siel oli sikana lössii ja mun venäjäki vaa aktivoitu ihan täysil ku sain vähä alkomahoolii nassuun ja sit puhuinki jo ku vanha tekijä okei en mut kummiski. : DDDDDDD ♥

Liikaa on tapahtunu ja liian hienoo on elämä. Antaa kuvien puhuu puolesta kuha Ane vaa saa upattuu niit jonneki!

Nyt meen nopee heittää kaikki vaatteet pesukoneeseen koska ne haisee iha vanilia-tupakal enkä uskon et iskä kauheesti arvostais.

Vernan Russia Adventures days 02 & 03Lauantai 17.04.2010 01:44

Jaan Pietariin. FORREAL.

Taal on parasta. Ihmiset on ihanii, kaikki on ihanaa.

Eilen oltii eka koulus joillai oppitunneil. Siel oli tylsaa mut sit mentii syomaa blinei jotka on nii omnom et oksat pois. ♥ Hengattii jollai random ostaril ja rapsittii kuvii ja ulkon oli niin lammin et pysty olee t-paidal.

Ja kerronko jotain Nastjasta okei kerron. Jumalauta. Huomaa et se on oikeesti malli ja vetany pitkin ties kuinka monta catwalkii ku me kuvattii sita. Silt ei ainakaa ilmeet loppunu kesken voin sanoo. Sit mentii kattoo jotain venalaist improvisaationaytelmaa mis yleiso sai heittaa aihei ja sit naitten nayttelijoiden piti vetaa joku sketsi ihan hatust. Naurettiin Anen kaa pissat housuis.

Tanaa oltii taas koulus ja se oli vaihteeks tylsaaaaa mut sit kinuttii et voitais skippaa tilanneopetus ku osattii nii hyvi venajaa. Suunnattiin kohti Coffee Housee jos hengailtiin ja sit hypittii ulkona ja vaa hengattii ja kuvailtiin vaihteeks ja oli niin kivaa et en kesta.

Nyt ruvetaa Sashan kaa kattoo New Moonii et heippa homppelit ylihuomen lahto takas Turkuun joten vaha nyyhq fiilis. : (

[Ei aihetta]Torstai 15.04.2010 10:40

Venajarappi on nii pimeet.

Vernan Russia Adventures day 01Torstai 15.04.2010 00:52

Bussimatka kesti koko paivan ja en ees huomannu kui nopeesti aika kulu ku jutskattii bussis sellasen japanilaisen vaihto-oppilaan kaa joka oli ehka sulosin ikina. :D:D:D:DD Sen suomi oli niin sopoo et itkin hunajaa.

Sit tultiinki jo Pietariin ja Vlada ja Sasha ja kumppanit oli vastas ja sit hengattii ulkon. Oli ihana naha Andrejta pitkast aikaa mut se oli varjanny sen emoletin poies eika enaa kayta niit hienoi arskoikaa koska se on kuulemma niin aikuinen nykyaa. : DDD Ja vitut HIMist se tykkaa vielki.

Istun nyt Sashan huonees ja datailen ilosesti sen lapparil ja voi satan ku toi kissa on sopo tekis mieli vaa paijaa sita mutku se on nii saikky et vetelee pitkin seinii jos yritan vahanki koskee. >D

Ps. Vladan mummo on hauska.