IRC-Galleria

soyamilk

soyamilk

too young to hold on, too old to break free and run

[Ei aihetta]Tiistai 31.03.2009 16:45

Gee gee gee gee baby baby baby oon koulus.

Mitäköhän tälläki tunnil pitäis tehä ihan sama galleria on kaveri.

Jess.Tiistai 24.03.2009 19:19

Me mennää ens perjantaina meiän venäjänryhmän kaa hesaan ! 8D Jonneki venäjä-foorumil tai jotain mitä vaan kunhan ei tarvii mennä kouluun. Sanottiin vaan et hei kamoon meist ketään ei oo koskaan ollu helsingis : (((( ja sit se sano et no kai me sit voidaan lähtee.

Ja ihan jees ku mennää kuviksenryhmänki kaa stadiin. \\\\\\o En tiedä viel millon mut me käydään kiasmas ja meil on vapaa-aikaa ja kaikkee~ 8)

Ps. Mul on elohiiri silmäs.

[Ei aihetta]Tiistai 24.03.2009 00:31

Ei jumalauta kohta mulla kilahtaa. Ulkona on satanu lunta koko päivän vittu hela tiden eikä loppua näy. Ja se on viel semmost märkää ja ihq mikä tulee vaakasuoraan sun naamaan etkä nää etees ja ripsarit on poskilla. :
))

Oisko peräti viideskymmenes takatalvi tänä vuonna? Kiitti näist. Ja just ku aattelin et ahhhhgj nyt tuli kevät ja lämmin ja aurinko.

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.03.2009 15:43

http://ordinarything.deviantart.com/art/DONNUT-II-69217357

Hei pliis. Adfrgthyj en kestä. Mitä ton hiukset tajuu? Onks pakko olla niin saatanan ihq et tunkee strösselei luomiin? Aaaaahsdfk. XDDDDDDDDDD Kaikki ton kuvat on niin läppii. XD

Sit toi onki jonkun paras kaveri ja mä vaan mollaan sitä ihan kybäl. :
)

[Ei aihetta]Perjantai 20.03.2009 22:52

Ei vittu. Ette ikinä arvaa minkä biisin löysin mun koneelta. ;_____________;

Anonyymit - Miltä tuntuu olla hullu

Oikeest nostalgiaa. ;;;_______;;; ♥ Piksu ja Anen vanha kännykkä mistä aina popitettiin tätä ja kesä ja vanhat ajat. ♥ ♥

Ei saatana----Perjantai 20.03.2009 21:20

Olin tänää Anen kaa Zaras sovittamas sellast ihan syötävän söpöö valkosta miestin hupparii mis oli semmonen ihana pinkki-keltanen MTV-printti. Ah se oli vaan ylihieno, mun on pakko saada se. Sitku siin tuolil oli joku entisen asiakkaan sovittama kirkkaan sininen semmonen ohut takki ni oltiin sit et hei lol pistän tän viel tähän päälle. Ja joo se oli varmaan jotain kokoo xxxxxs koska se oli niin julmetun kittana ja hihat oli lyhyet mutku mä pistin viel hupun päähän ja katoin peiliin, mun ilme oli suunnilleen tätä luokkaa @_____________@

Jeesus sentään voiko ihminen enemmän T.O.Pilta näyttää? Enkä oo koskaan näyttäny niin coolilta.
: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

[Ei aihetta]Torstai 19.03.2009 00:29

Olis aika jees jos osais piirtää.
Aina se on tätä. Sil tulee joku ihme pahimman laadun uhmaikä ja sit se vaan kiukuttelee ja makaa mun lattialla ja myllää mun sängyssä ja puhuu ja räkättää ja kiroilee ihan liian kovaan ääneen niin et mun täytyy koko ajan olla hyssyttelemäs ja sanomas et hei meil on muitaki kotona.

8(

*____________________________* ♥ ♥Perjantai 13.03.2009 00:23

http://www.youtube.com/watch?v=KTUbyqQ7QDI

UUS PV !!

EN TIIÄ PITÄISKÖ ITKEE VAI NAURAA. EN VAAN TAJUU MITEN SE
OSAA. ♥ ♥

Rakastan tota dooowwwwwwnnn-juttuu ja miten se änkee noit gameboy-äänii tonne adncrfdkvjrkef miten toi mies voi olla noin söpö ja oon muutenki täs nyt ihan hermoromahduksen partaal ku erehdyin kattoo Taijin livei tähän aikaan illast ja morooo. ♥ ♥

JA SITKU HITTO VIE TIEDÄN ET JÄTKÄ OSAA TANSSII NI MIKSEI OIKEESTI VOIS VÄHÄN NIINQ JCKCNRFVNMCKD ♥ ♥

Asdfwfevtergfw teen kuolemaa.

Yks huoli vähemmän.Torstai 12.03.2009 23:21

Tänään oli yhiksenkoe. Meni miten meni. : D

Mut ei jumalauta miten helppoo yhiksenkokeissa on luntata. :
) Harri vaan istuu ja kaivaa nenää eikä huomaa vaiks koko luokka supattaa takana et mikä on 6 b:n vastaus ja mis puoluees Vanhanen on.