IRC-Galleria

soyamilk

soyamilk

too young to hold on, too old to break free and run

MoimoimoimoiiomoimoioimmmioiTorstai 29.07.2010 15:59

Kello on 10:45 ja istun iha yksin taal Tidon olohuonees ku noi kaks nukkuu. : ( Kavin jo suihkussaki ku en saanu enaa unta.

Taa paikka on vaan niin koti nyt. ;__; Ettehan pista pahaksenne jos jaanki tanne asuu? Ekana paivana kaikki kadutki naytti vaa iha samalt mut nyt oon sillee hei tuol on toi maailmanpyora ja tuol on Bubble Cafe mis Tido on tois ja tos on toi karaokebaari mist tilataa aina taksi ja minka ees seisoo aina toi mukava poke ja tuol on makki ja tuol on toi tunneli ja taal on Tidon koti ja.

Tykkaan iha sikana Manchesterin katukuvast ja ta kamppa mis Tido asuu on ihana ja tykkaan vaan niin paljon yhyyyyy ylihuomen lahto en haluu.

Mut en kesta ku ihmiset kayttaa sellasii tiettyi ilmauksii enka tiia niinku yhtaa mita vastata. >D Esim ihmiset saattaa vaa olla sillee "You ok there?" ja oon vaan et "Ummmm...................." tai et ne hokee vaa koko ajan kiitoksen sijaan "Cheers!" ja mul kesti sika kauan tajuta mita ne sil meinas. :___D

Hei Viivi heras! Viel ku ton yhen sais ylos. Oon pannu tas parin paivan aikana merkille et se jos mika on saavutus. : D

Asdd.Perjantai 23.07.2010 18:15

Jos joku sanoo pidä päätäs ni mitä se oikeen meinaa? Tollast sanontaa ei oo olemas ei varmana oo. Auttakaa mua. 8(
Oli aika jepa ja sit hilla meni puskaan kusel ja annika vaa et

"Miettikää et huomen hilla lähtee takas Järvenpäähän ja sen virtsat vaan jää tänne."

:::::D:D::DD::DDDDDDD::: Ehkä jopa illan paras.

Ai että mä vihaan sitäMaanantai 19.07.2010 04:10

ku rintsikoihi pitää omella kaikenmaailman rusetteja ja pitsiä ja härpäkkeitä jotka pistelee ja kutittaa ja kaikkee mahollist heitän nä koht kokonaa veke.

Torstai 15.07.2010 17:49Ahsjds tä on vaan joku loistavin. ::::D:D:DDD ♥ Tekee mieli pitää Potter-putki.

Ruissi oli vitun jepa!Sunnuntai 11.07.2010 17:59

The Sounds veti sika hyvin mm. Night After Night ja Beatbox oli jotain hienointa ! Jorattiin iha kybäl. ♥ PMMP oli kans parempi mitä odotin! Varsinki Miran kommentit kuten "Hei te kaikki happamat ämmät siellä laitureilla! Meit ei kiinnosta vittuakaan miten teillä pyyhkii, me twistataan!!"

:D:D:D:D::DDDD

Mut harmittaa ku missasin Jätkäjätkät. Vaikutti just chillilt!

Lisäks nähtiin mm. ainaki neljä kilttiin sonnustautunutta jätkää, kaks itkevää miestä ja yks heebo, jolla oli pelkkä t-paita (ei housuja, ei kenkiä, eikä minkäännäkösii kamoi). Ja mä totta tosiaan toivon et se oli sen takana olevan känniläisen kännykkä tms. mikä hinkkas mun selkää koko sen ajan ku Sounds esiinty............

Viivi : DDDDDDDDDDD ♥Lauantai 10.07.2010 03:50

Viivi sanoo:
päätin et koitan päästä tylypahkaan ku en päässy ees yliopistoon : ( jos tylypahkas ois täydennyshaku
ku jo mun ollessa vaan alle viikon poissa maisemista, tuntuu et liikaa on tapahtunu?

Pitkäst aikaa iski inspis piirtää!Tiistai 29.06.2010 02:41Arvatkaa kuka? : DDDDDDDDD Ok ei näytä yhtää mut hei armoo, piirsin lähestulkoon ulkomuistist.

Tost suusta oon kyl aika ylpee!