IRC-Galleria

soyamilk

soyamilk

too young to hold on, too old to break free and run

[Ei aihetta]Maanantai 31.03.2008 21:02

Mä tiedän luultavasti jo mitä cossaan kikuconissa !! Wooot oon niin onnellinen parti parti ! Ja kenenkään on ihan turha tulla valittamaan että toi ei sovi sulle tai oot vammanen koska kukaan ei saa pilattuu mun hyvää mieltä ja itsevarmuutta ! >:)) Että näin tänään~


Aah ja kuuntelen pitkästä aikaa SADSia nam. ♥

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.03.2008 21:29

Haha miten jotku draamat voi vaan olla niin huonoja. : DD Mä katoin jotain super juniorin mini draamaa ja nää oli jossai hotellis yötä. Mietin vaan, et miks ne nukku valot auki, kaikki vaatteet päällä ja sil yhelläki oli pipo päässä. Nauroin. :
D

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.03.2008 21:01

Hei oonko mä datannu koko päivän? 8D Siltä vähän näyttäis. Miten täs näin pääs käymään? En tiiä.

Hei käynkö mä yksinpuheluu? Siltä vähän näyttäis.

My gosh. Onko mulla tylsää vai tylsää.

Mennään verna juomaan kaakaoo.

...

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.03.2008 20:19

Meiän kämpässä on joku ihan uus tuoksu (lukuun ottamatta mun huonetta joka on yhtä tunkkainen komero ku aina ennenki). Se vaan leijuu kaikissa huoneissa eikä kerro mistä on peräisin. Kuka meillä on oikeen käyny..?

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.03.2008 19:24

anteeks nyt vaan mut.Torstai 27.03.2008 23:46

adsfjgrj hyi sweet lolitat hyi menkää pois. ;____;

puolet idiootimpiTiistai 25.03.2008 23:14

Mä löin pääni hetki sitten ihan täysillä seinään. Kerpele että se teki kipeetä; oikeen tunsin ku aivot lensi päin mun pääkopan seinää. : DDDDDDDDDD No mutku yritin nojata tyynyyn mut sit ei ollukaan tyynyy ja pam.

stupid fat hobbitSunnuntai 23.03.2008 20:44

Mä en muistanukaan miten hyviä tsh:t onkaan. * P * Ensinnäki, ne on kuvattu ihan elmerin taidokkaasti ja ne paikat on muutenki tosi kauniita. Musiikit on neroja ja kaikki näyttelijät on vaan niin täydellisiä rooleihinsa. Mä katoin eilen kaks tornia. Onneks mä oon nähny sen tarpeeks monta kertaa ettei kauheesti haittaa vaikka nukahinki jossain vähän jälkeen puolivälin. :'''DDDD Miten joku voi oikeesti olla niin sulonen ku Frodo? Ja herrajestas Grima oli ihana. Se oli niin kalpee ja se puhu silleen ahh~ ♥

Mut ei läppä mä repesin ihan sika monessa kohdassa. Siit oon niin kauan ku näin sen viimeks ja oon sen jälkeen kattonu ties mitä remixei. Kaakaot tuli nenästä ku kuulin "They're taking the hobbits to Isengard!" ja "Boil them, mash them, stick them in a stew." :
DD

[Ei aihetta]Lauantai 22.03.2008 22:15

I'm calling you, dear.
Can't you see me standing right here?
Life's bleeding from fear.
I'll give it straight from my vein.

[Ei aihetta]Lauantai 15.03.2008 23:03

http://ca.youtube.com/watch?v=jbYPUwbtCMo&feature=RecentlyWatched&page=1&t=t&f=b

...

Ei jumalauta. Suomen keikkakulttuuri on menossa niin paskaan suuntaan. Rupee oikeesti mietityttämään, haluanko käydä suomen keikoilla enää ollenkaan jos jonotus tulee aina olemaan tollasta. Giruissa oli jo ihan tarpeeks piinaavaa odottaa tien toisella puolella, katse naulittuna siihen pieneen kelloon. Ja sitku viisari liikku puoleen niin RAAAAWWR porukat juoksi kynsin ja hampain tavastian lasiovia päin. Asd hyi se oli järjetöntä.