IRC-Galleria

juhannus!Lauantai 24.06.2006 18:52

pääsykokeet ohi huonolla menestyksellä, barcelona jo viikolla melkein takanapäin, kaikki uusi ja tuntematon edessäpäin. mutta ensin onneksi juhannus.

ollaan joonaksella espoossa (kauklahdessa tai ilmeisesti jossain ei ihan siellä mutta melkein), ja tää on täysin maaseutua. vitsistä "espoohan on ihan sama ku lande" voi siis sanoa että IT'S FUNNY BECAUSE IT'S TRUE! ei mut, on tosi mukavaa, eilen illalla grillailtiin possun sisäfilettä hyvällä marinadilla, kabanossia, nakkeja, maissia, sipulia ja paprikaa. halloumi unohtui, mikä harmittaisi varmaan ellei ruokaa olisi muutenkin aivan liikaa. jotta selviäisimme tästä kaikesta, tulisi varmaankin käyttää jo muinaisten roomalaisten keksimiä keinoja useita päiviä kestäviin ruokailuorgioihin: ulostus- ja oksennuslääkkeitä. se on vaan vähän epämiellyttävää joten luulen, että venyttelen vatsalaukkuani vain syömällä jatkuvasti mahani täyteen pitkin päivää.

kokon tekemiseen ei valitettavasti ollut tilaa eikä sellaista myöskään lähimailla nähty, mutta se nyt onkin jo aika nähty juttu muutenkin. illalla katsottiin pelkoa ja inhoa las vegasissa (ties kuinka monennen kerran) ja star wars IV. molemmista irtosi paljon hupia. nukahdin vain kesken viimeksimainitun. krapulaa ei ollut, koska en juonut (!?). pitää ehkä tänään korjata asia, juotavaakin nimittäin on riittämiin. taustamusiikkina on soinut niin beatlesia, beethovenia kuin velvet undergroundiakin, mutta enimmäkseen olemme kuunnelleet raptoria ja seija simolan juna turkuun -rallia (38 kertaa).

seuraavaksi voisinkin sitten palata riemukkaaseen juhannuksenviettoon pihalle!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.