IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 02.02.2006 19:46

sain tosi hyvän idean tehä tollasen samanlaisen listan mun kaikista maailman oudoimmista fobioista ilman nakitusta!

1) suihku
pyrin käymään suihkussa aina vaan niin et muitaki on saman katon alla. jos oon himassa ni pidän ovenki auki. yksin en jostain syystä uskalla, tai pakkotilanteessa pystyn siihen mutta joudun koko ajan katsomaan ovea enkä pysty sulkee silmiä ja yritän olla tosi nopea. mä en osaa sanoa et mikä siinä on niin pelottavaa. niin joo ja vihaan jos kylpyhuoneessa on peili jonka näkee pakosti suihkutellessa. siis sil ei oo mitään tekemistä sen kanssa etten haluis katella itteäni peilistä vaan pelkään kai et sieltä peilistä näkyis jotain mitä ei pitäis.

2) liukuportaat
aina ku oon liukuportaissa yksin niin että edessäpäin ei oo ketään ni rupeen miettii miten kamalaa olis jos joku tuuppais mut pää edellä tästä alas ja menis kallo tohjoks ja.... ja sit tietty rupeen pelkää sikana ja tarraudun siihen kaiteeseen rystyset valkosina.

3) yksin kotona nukkuminen, tai joskus ihan muutenki vaan nukkuminen yksin vaik omassa huoneessani tai jonku vieressäki eli oikeestaan nukkuminen noin yleensä
tää alkaa menee jo ohi. tai sit ei. on nimittäin kausittaista. joskus ahdistaa niin paljon et hikoilen sängyn märäks enkä pysty nukkumaan. tästäkään en osaa sanoa et mikä siinä on niin pelottavaa.

4) ahtaat paikat
ei tää kyl oo ees mikään omituinen juttu.

5) ampiaiset
mua ei oo ees ikinä pistäny ampiainen, mut jostain syystä meen aina ihan sekasin jos kuulen ees etäistä surinaa. siks tähän vois melkee lisätä myös kärpäset ja paarmat, hehe. hämähäkkejä yms ötiäisiä en kyl pelkää yhtään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.