IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tuntitunti...Keskiviikko 31.05.2006 17:08

Jälleen kerran se alkaisi työpäivä olemaan voiton puolella. Tunnin verran täällä vielä pitäisi noin suurinpiirtein jaksaa olla. Ja tekemistä ei ole tosiaankaan ollut koko päivänä yhtikäs mitään. Tässä olen vaan istuskellut kun muut ovat olleet töissä. Sais kyllä jo se viikonloppu tulla sieltä, sais paremmin vähän levähtää ja rentoutua. Tässä on jopa niin tylsää ollut, että olen tehnyt hommia joita ei edes tarvitsisi tehdä. Tai no, itseni vuoksihan minä sen tein. Tällä hetkellä olen yhden toisen häiskän koneella istumassa, kun hän on lomalla. Mutta minulla on käytössä tuossa "oma" kone myöskin. Se on sen verran hitaampi että olen tässä toisen häiskän koneella hänen lomansa ajan. Mutta tosiaan, tuohon omaan koneeseen lisäsin muistipalikan. Kun se kone tuntui hemmetisti swappaavan kovalevylle ja hidastelevan, niin ajattelin että josko se auttaisi. Pistin siihen puolet lisää, eli siellä on nyt kaksi 128 megan palikkaa kiinni. Luulis tuon nyt ainakin jotain auttavan.

Aika hemmetinmoinen nälkä taas meinaa olla. Kämpällä otin jauhelihan pakkasesta sulamaan, elikkäs samaa sapuskaa on luvassa mitä söin eilenkin. Keitän spagettia ja sitten paistan jauhelihan. Vähän plöräyttää kepsuttia päälle ja kurkkusalaattia viereen niin sehän on siinä loistava ateria. :) Jalapenojakin siellä olisi, mutta en tiedä uskaltaako sitä syödä kun huomenna sitten joutuu istua koko päivän paskalla täällä työpaikalla. Mutta toisaalta, menishän se aika niinkin. :)

Se olisi sitten kuun viimeinen päivä. Puolenyön jälkeen pitäisi periaatteessa tulla asumistuki tilille. Ja toivottavasti tulee, pitää Discshopille maksaa ne Hellraiserit. Ja sitten huomenna voisi käydä kaupassa ostamassa viikonlopulle jotain hyvää. ;) Vois kysellä tutuilta että meinaavatko he lähteä viikonlopun aikana missään käymään, vaikkapa lauantaina. Tiedä vaikka löytyisi vierasta pildeä. :D Perjantaina voin olla niin väsynyt työpäivän ratoksi ettei jaksa mihinkään lähteä vaan nukkuu koko illan. :)

Mutta nyt voisin täytellä tuntilistaan ajat milloin olen tullut töihin ja mihin aikaan sitten täältä lähden. Ruokatuntia kun en pidä ollenkaan niin aina pääsee sitten aikaisemmin lähtemään. En kyllä tiedä onko se sallittua, mutta mitä hemmettiä minä ruokatunnilla teen kun en tuolla maksullisessa ruokailussa käy syömässä kun viisi euroa se ruoka maksaa. Ja kämpällekin on niin pitkä matka että se menisi tunti jo sinne kävellessä ja takaisin. Eväitäkään en ota mukaan. Ja vaikka ottaisinkin jotain pientä, niin sitä voi aina tässä samalla mutustella kun tekee töitä, eli surffaa netissä. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.