IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Töessä taasenTorstai 08.06.2006 10:53

Nyt sitä sitten köpöteltiin tänne ATK-keskukselle taas. Toivottavasti tänään ei ole mitään tekemistä, nyt voisi pitää ihan mielellään sellaisen surffailupäivän töissä kun kolme edellistä päivää on ollut puurtamista niska limassa.

Tuossa kun käveleskelin Relanderinkatua niin poliisimaija kurvasi suoramyyntileipomon pihalle. Ilmeisesti tietävät mistä saa parhaat pullat ja donitsit, kun siitä sitten lähtivät Teboilille ja hakivat kahvin sieltä. Eli Teboilin pullat eivät kelvanneet. :D Kyllä ne sinivuokat taitaa Suomessakin olla samanlaisia herkkuperseitä mitä jenkkilässä.

Työmatkalla pistää aina yksi juttu hymyilyttämään. Joku sama blondityttö tulee pyörällä vastaan melkein aina samassa kohdassa. Varmaankin aika pitkälti aina samaan aikaan lähdetään liikkeelle. Minä seitsemältä lähden kävelemään ja sitten kohdataan tuossa Kauppakadun alkupäässä. :D

Kuuntelin Radio Novaa kännykästä kävelymatkalla tänne töihin, niin radiokisassa oli varkautelainen osallistuja, joku nimeltään Jenni. En tunne, mutta hän vastasi kysymykseen väärin, oli jalkapalloaiheinen kysymys. Kysyivät että montako maata osallistuu jalkapallon MM-kisoihin tänä vuonna. Radiojuontajat sitten sanoivat vastaukseksi 30. Vähän myöhemmin ilmoittivat, että oikea vastaus onkin 32 ja Jenni saa sitten huomenna uuden mahdollisuuden päästä tavoittelemaan tuhannen euron palkintoa. :)

Tämän päivän kun saisi äkkiä menemään niin sitten olisikin enää neljä varsinaista työpäivää. Ainakin minun laskujen mukaan, pitää vielä varmistaa tuolta meidän rouva isorouvalta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.