IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Jopas on boreaTorstai 08.06.2006 13:18

Juuh, niin minä vähän arvelinkin. Ei täällä mitään töitä ole tälle päivälle tiedossa. Huomiseksi tuli ihan hirveä homma, pitää käydä jossain parista koneesta irrottamassa kovalevyt. Siinäpä nekin työt sitten taitaa huomiselle olla. Olen tässä yrittänyt kovasti saada jotenkin aikaa tapettua, mutta hemmetin hitaasti kyllä tuo kello tuntuu kulkevan. Serkkutytöllekin tuossa pistin mailia, kun hän oli käynyt kotisivullani kirjoittamassa vieraskirjaan. Voi kun oliskin jotain mailikavereita niin kuin ennenvanhaan, joskus vajaa kymmenen vuotta sitten. Sais kirjotella ja näpytellä, mutta nykyään tuo sähköposti on huomattavasti vähentynyt Messengerien ja muiden pikaviestimien viedessä voiton.

Melkein vois käydä tuossa Päiviönsaaressa jossain syömässä, jos tuolta lompakosta kolikoita sen verran löytyy. Joku "uusi" pizzeriahan siellä oli, mitä en ole vielä testannut. Vois käydä katsomassa onko millainen hintataso ja onko hyvää safkaa. Voisin tähän väliin mainostaa ja käydä samalla katsomassa kaverin sivustolla onko sinne lisätty tätä uutta paikkaa: http://www.vapaa-aikavirasto.com/ :)

Siitähän onkin melkein vuorokausi kun olen viimeksi syönyt, en syönyt muuta eilen kuin sen annoksen minkä Pizza-Postissa huitasin hetulaani. Tosin menin aika aikaisin nukkumaankin, että eipä sitä viitsinyt tunkea mahaa täyteen ruokaa ennen unia. Eikä kyllä ollut nälkäkään. Katselin siinä alkuillasta elokuvan "Children of the Corn V: Fields of Terror". Olihan se ihan katottava leffa. Pitäis vielä nelonen, kuudes ja seitsemäs osa saada jostain kyseistä sarjaa DVD:nä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.