IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vois karata pianPerjantai 09.06.2006 16:19

Tässä sitä on taas koko päivä tehty hommia. Ja tällä kertaa on ollut ihan oikeasti töitä. Aamusella mentiin käymään Repokankaan koululla, siellä piti raahailla vanhoja koneita ja sitten niistä irroitella kovalevyt ja muistit ja CD-asemat. Siinäpä sitä menikin sitten pari tuntia rattoisasti. Ja nyt sitten täällä ATK-keskuksella ollaan vanhoja koneita tyhjennelty, eli kovalevyt tyhjäksi erinäisillä ohjelmilla ja sitten vielä formattia päälle, jonka jälkeen Windows 98 sinne. Koneet ovat menossa Ekotorille taas kierrätykseen. Yrittävät varmaan niitä myydä vielä jollekin, vaikka luulenpa ettei ostajia hirveästi noin vanhoille koneille löydy.

Tässä vois kyllä melkein kohta lähteä pois, ei täällä oikein jaksa olla. Pitäisi kaupan kautta mennä kämpälle ja sitten suihkuun, on vähän kakkanen olo. Ja varsinkin kun noita vanhoja pölysiä koneita avaa, niitä ei varmaan oo koskaan avattu ku ihan hillittömät pölypilvet aina pöllähtää päin näköä. Jos näitä hommia pidempään jatkaisi niin ihan varmasti olisi kohta pölykeuhko tai joku semmonen.

Tulipa muuten se sama blondityttö taas vastaan joka jokaisena aamuna tulee Kauppakadulla vastaan. Tällä kertaa hän oli lähtenyt kävellen, joten tuli vasta myöhemmin vastaan sillalla. Voi kuinka aurinko kimalteli hänen vaaleista hiuksistaan ja rinnat pomppivat hänen kävellessään. :DDD Nojoo, eipä tullu pahemmin tissejä katottua. Kuuntelin Radio Novaa, yllättäen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.