IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

FuturamaaSunnuntai 11.06.2006 20:45

Olen tässä katsellut parit jaksot Futuramaa. Vois pian katsella vähän lisää, kun eipä tuolta telkkaristakaan oikein mitään hirveän hyvää tule. Väsyttäis kyllä vähän, vaikka tuli ihan kivasti nukuttua yöllä. Pitääkin nyt saada nukuttua kunnolla, että jaksaisi sitten viimeisen viikon käydä töissä. :)

Päiväkahvit vois melkein keitellä. Ja jotkut kalsarit tuolta pestä, että aamulla kun heräisi aikaisin ja kävisi suihkussa niin olisi puhdasta vaatetta pistää päälle. T-paitaakin pitäisi saada puhtaiksi, on tulossa ilmeisesti lämmin viikko ja huomenna joutuu kai jotain koneita raahailla töissä niin voi olla että tulee vähän hikiki.

Eilen oli aika tylsä ilta. Istuskelin vaan täällä kämpällä ja mussuttelin juustonaksuja ja kattelin telkkaria. Menin myöskin aika aikaisin nukkumaan. Saunassa toki tuli käytyä, mutta sielläpä odotti taas melkeinpä kylmä sauna. No, äkkiä se siitä lämpeni kun löin pesän täyteen puita ja sytytin.

Ja loppuun vielä MuAri:lle tiedoksianto. Jos et ymmärrä, että tämä on PÄIVÄKIRJA, oma on häpeäsi. Ei luulisi sinun persettä kutittavan mitä tänne kirjoitan. Ja jos pitää olla niin luuseri ja raukka paska, että nimettömänä kirjoittelee vieraskirjaan kaikkea paskaa (joo, ihan kuin IP ei paljastaisi kuka idiootti siellä on), suosittelisin hommaamaan OMAN ELÄMÄN, tai yleensäkin edes jonkinlaisen elämän, ettei tarvi toisten elämiä seurailla. Mutta toisaalta, mitä teinipissikseltä voikaan odottaa muuta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.