IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olipas hyvä elokuvaSunnuntai 11.06.2006 23:52

Täytyy kyllä sanoa, että katsoinpas pitkästä aikaa hyvän komedialeffan. Elokuvan nimi oli "Date Movie". Ja jotkut sitä haukkuvat kun siinä on alapäähuumoria. No sehän se parasta huumoria on! Ei voi olla hyvä komedialeffa jos ei sellaista löydy. :) Mutta tuossa oli kyllä monta hyvää vitsiä. Ja parodiaa todella monesta leffasta, päällimmäisenä jäi mieleen kissa joka istui paskalla ja miehen sukunimi joka oli Fockyerdoder (parodiaa leffasta "Meet the Fockers"). :)

Eli Futuramaa en vielä katsonutkaan lisää. Ja löytyisi tuosta katsottavien elokuvien jonosta vielä sellaisia kuin "The Pink Panther (2006)", "Underworld: Evolution" ja "Big Momma's House 2". Eri asia vaan millon niitä jaksaa katsoa. Kun kuitenkin kohta pitäisi mennä nukkumaankin, aamulla pitää siinä viiden maissa herätä, käydä suihkussa ja sitten pian pitääkin lähteä löntystelemään töitä kohti.

Vois kohta tuolta pesusta vaatteita ripustella kuivaamaan. Johonkin tuuletusikkunan eteen pitää ripustaa, jos vaikka hyvällä tuurilla kuivaisivat aamuksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.