IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tässä päivän aluksi parit koneet tyhjensin ja asensin Windows 98:t niihin. Ja siinäpä ne aamupäivän hommat sitten olikin. Olishan tuossa vielä pari noita koneita joille pitäisi tehdä sama, mutta eipä tässä noilla kiirettä ole niin vois melkein vaikka jättää muillekin päiville jotain hommia. Tänään ei vielä pitänytkään lähteä Päiviönsaaren koululle niitä koneita roudailemaan, luojan kiitos. Oli tullut eilen sähköpostia että se siirtyy jollekin muulle päivälle. Toivottavasti sellaselle päivälle että minä en ole enää täällä töissä. :D Nytkin niin lämmin päivä tuolla että sitähän läkähtyisi jos koneita pitäis hirveästi raahailla ympäri koulua. Nyt vois tässä rennosti ottaa eikä mitään panikoida, nauttia viimeisesti työviikosta täysin rinnoin. :D

Katselinpas sitten eilen vielä sen "Big Momma's House 2" -leffan, elikkäs Hamekyttä kakosen. Ja voin sanoa että oli kohtalaisen paska elokuva. En mielellään kyllä toista kertaa katsoisi.

Hemmetti kun palkkakin tulee vasta loppukuusta. Tässä meinaa hieman olla pulaa tuosta ruokarahasta. On mulla vielä joitakin euroja jäljellä, mutta niillä ei hirveetä satsia ruokaa kyllä saa. Ehkä pari päivää just ja just pärjään. Noh, pitää tässä nyt katsoa että keksiikö mitään... Jos ei keksi niin sitten pitää ryöstää joku mummeli. =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.