IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pian poijjesTiistai 13.06.2006 17:10

Eipä oo taas tänään tarvinu tehdä paljoakaan täällä. Yhden häiskän kans hain yläkerrasta kärryillä yhden koneen. Siinäpä se. Muuten olen tässä vaan taas istuillut ja surffaillut. Huomenna sitten ikävä kyllä on töitä. pitää sinne sairaalalle lähteä koneita raahaamaan. Ei kyllä millään jaksais näin hemmetin kuumalla raahata mitään. Hiki tulee jo kun ajattelee raahaamista. Tai oikeastaan hiki tulee jo kun ajattelee ajattelevansa kohta raahaamisen ajattelemista.

Janottaa kyllä perhana jatkuvasti. Tossa on mulla mennyt puoltoista litraa jääteetä. Ja siellä kiinalaisessa join vielä useamman lasin vettä ja myöskin kupillisen kiinalaista teetä. Ja silti vaan janottaa. Eikä oo vielä tarvinut pahemmin edes kusella rampata, joten kaippa näin lämmin ilma hikoiluttaa sen verran että haihtuu nestettä. Kämpälle kyllä kun pääsen niin huitasen ainakin litran mehua naamaan. Ja oli siellä mulla limppariakin muistaakseni.

Semmosen vajaan tunnin verran tässä pitäisi vielä istuskella. Ja vielä olisi sitten kolme päivää töitä muistaakseni. Tai jos väärin olen laskenut niin joutuu ehkä maanantaina vielä tulla töihin. Mutta toivottavasti ei tarvitse. Kyllä tämä ravaaminen tänne saa jo riittää. Oikein huvita täällä turhan panttina olla. Mielummin sitten istun kämpällä ja irkkaan ja onanoin. Ja katselen leffoja. Ja mainitsinko jo onanoimisen?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.