IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ei hyvä oloTorstai 15.06.2006 09:23

Heräsin tuossa viideltä ja lähdin käymään suihkussa. Yskitti jatkuvasti ihan hillittömästi. No siinä suihkun aikana päätinpä sitten heittää lapasen. Onneksi en ollut syönyt mitään, joten limaahan sieltä vain tuli. Ihan kauhea olo tuli ihan yhtäkkiä. En ymmärrä miksi tämä yskä ei voi jo hellittää, jatkunut kohta kaksi viikkoa. Vessassakin kävin istumassa äsken, maha ihan löysällä. Voi tulla kyllä mielenkiintoinen työpäivä jos tämä ei tästä hellitä yhtään. Toivottavasti siellä ei tänään pidä tehdä mitään raskasta, nimittäin en haluaisi oksennella pitkin käytäviä. Tänään kyllä tulee jotkut hakemaan romuja sieltä, vähän pahoin pelkään että meidän pitää niitä raahata...

Pistinpä tuossa netistä valumaan yhden vanhan suomalaisen leffan, "Agentti 000 ja kuoleman kurvit". Olen joskus TODELLA kauan sitten nähnyt sen. Pitäisi olla valmiina koneella kun tulen töistä. Vois sen tänään katsoa sitten jos jaksaa.

Huomenna mulle on tänne tulossa vieras, sellainen joka ei täällä ole vielä koskaan aikaisemmin käynyt. Töiden jälkeen pitäis jaksaa vähän siivota pahimpia roskia ynnä muita pois, että tänne kehtaa häntä päästää. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.