IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Viimistä vierhänPerjantai 16.06.2006 12:08

Nonih, nyt olisi sitten viimeinen päivä töissä. Eilen toin täältä yhden vanhan koneen kämpälle, mutta sen kans on jotain ongelmia niin nyt sitten tänään tuon toisen. :) Pitäisi mutsille tehdä kone jolla se voi pelailla pokeria. Eiköhän noista nyt jotenkin saa koneen kasaan. Vaikka jotain Compaqin paskoja ovatkin, hitto niiden kanssa on aina jotain probleemia, pääasiassa yhteensopivuusongelmia. Niillä kun on aina niitä jotain omia patentteja.

Tänään tulee sitten minulle se salaperäinen ja mysteerinen vieras, joka koskaan ei ole minun luona käynyt. Varmaankin siinä katsellaan jotain elokuvaa, kuunnellaan musiikkia ja tietenkin voidaan muutamat paukutkin kumota kiduksiin.

Pitäisi käydä palauttamassa pomolle tuntilista mihin olen merkinnyt töihintuloajan ja lähtöajan. Täällä kun pitäisi aina se 7h45min olla joka päivä. Tosin tänään voisi karata vähän aikaisemmin, kun on viimeinen päivä. Tai ensi keskiviikkonahan se varsinainen viimeinen päivä olisi, mutta kuukaudessa tulee kaksi vapaapäivää ja kaupunki ei maksa niitä rahana. Joten ne vähennetään sieltä lopusta. Ja sitten olen täällä ollut niin monena päivänä yliaikaa, että sitä on kertynyt varastoon niin voin sitten maanantainkin olla pois töistä. Tai en tiedä miten tarkasti toi pomo noita kattoo, mutta en minä ainakaan töihin tule. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.