IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Älytön tekoTorstai 29.06.2006 01:11

Katselinpas tuossa hetken Subilta tuota elokuvaa "A.I.". Tuossa kun röhnötin sohvalla kuin rannalle joutunut sinivalas, meinasin nukahtaa. Sen verran tylsä elokuva on että hohhoijakkata. Katsoin paremmaksi nousta ylös etten siinä torkahtele. Kuitenkin herään joskus kahdelta yöllä kun joku höpöhöpöchatti siellä pyörii. Ennemmin minä tulen tänne galleriaan katselemaan pyrpylöitä elikkäs vänttyjä. Mikäs sen suurempaa hupia poekamiehenä kun tatti pystyssä kuolata näppäimistö pilalle. :D

Tänään oli tuossa pihalla sinivuokkojen sikaosastoauto. En tiedä mitä tekivät, mutta rappukäytävästä kuului hillitöntä älämölöä. Ettei vaan Tero Nuppi ja Esa Nahka olisi tulleet pilaamaan toisten rauhaa. Tai sitten tuolla taas oli venäläiset käyneet aiheuttamassa riitaa. Tuossa mun naapurissa kun asuu eräs Ljudmila, niin hän oli vuosi pari sitten käskenyt muutaman miehen käydä pieksemässä toisen naapurin. Siinä oli kylkiluita murtunut ja jotain semmosta pientä.

Vois melkein kohta lämmittää parit herkulliset Atrian meetwurstipizzat. Siihen päälle heittäis parit viipaleet jalapenoja niin pääsisi taas näyttämään vakoa posliinipuhelimelle myöhemmin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.