IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

VormulaaPerjantai 30.06.2006 11:41

Katselinpas tuossa huvikseni F1-osakilpailun, minkä imasin netistä. Kyseessä oli San Marinon Imolan GP vuodelta 1994, se missä Ayrton Senna ajoi seinään, meni koomaan ja lopulta sairaalassa kuoli. Oli kyllä kohtalaisen karua katseltavaa, vertakin näkyi siellä maassa kun ottivat Sennan kypärän pois päästä. Aikaisemmin harjoituksissa Ratzenberger sekä eräs ratavalvoja saivat surmansa. Ja tuossa kisassa vielä eräs varikkomies loukkaantui renkaan osuttua. Oli kyllä kohtalaisen synkkä viikonloppu sillon. Muistan vieläkin kun kuulin radiosta Sennan menehtyneen. Siinä meni yksi kaikkien aikojen parhaista kuskeista. Tuota en muistanutkaan, että Häkkinen ajoi tuossa kisassa kolmanneksi McLaren Peugeotillaan. Oli kyllä kohtalaisen susi toi Peugeot moottorivalmistajana. Schumacherihan tuon kisan voitti, Larini tuli toiseksi (tuurasi testeissä loukannutta Jean Alesia). JJ Lehto jäi lähtökuoppiinsa, kirjaimellisesti. Starttasi viidennestä ruudusta, mutta auto ei lähtenytkään liikenteeseen ja takaa joku häntäpään kuski ajoi perään. Mahto koskea niskaan, varsinkin kun Lehto oli vasta palannut radalle rajun testionnettomuuden jälkeen.

Oli tullu tilille toinen puolisko palkasta, siitä kun olin kaupungilla töissä. Maksoinpa tuossa vuokran heti. Ajattelin tässä kohtapuoliin lähteä kiertelemään kaupoissa, jos vaikka sattuisi löytymään jotain hyviä DVD:itä. :D Citymarkettiin vois vaikka ekaksi köpötellä ja siellä käydä tutkailemassa. Euromarkettiin vois siitä suunnistaa sitten. Seuraavaksi vois pistäytyä Gigantissa. Kirppikselläkin voisi kävästä. Ja sitten varmaan Halpa-Kirja rupeaisi olemaan auki, niin sinne sitten käytettyjä leffoja tonkimaan. Eiköhän nyt jostain joku hyvä elokuva löydy, ettei tässä tarvi ruveta tilailemaan. :)

Enpä ole tässä yöllä nukkunut yhtään. Vähän meinaa silmiä kirvellä, mutta ei se mitään. Eiköhän se tuossa päivällä sitten tasoitu kun pääsen janojuomaa maistelemaan. :D Yön aikana tässä olen katsonut, yllätys yllätys, Futuraman jaksoja. Kolmannen tuotantokauden pääsin nyt loppuun. Vielä olisi kaksi tuotantokautta jäljellä. Tosin, ensiksi pitäisi löytää pari jaksoa neljättä tuotantokautta hyvälaatuisena versiona. Sen jälkeen vasta pääsen katsomaan. Mutta eipä tässä mikään kiire ole, onhan tuota katsottavaa vaikka miten paljon.

Äsken käväsin tuossa pesasemassa hampaat ja ajamassa vähän karvoja naamasta. Suihkussa pitäs käydä sitten päivemmällä. Ei viitsi nyt käydä kun lähtee tonne kaupungille urheilemaan. Sitä voi tulla hikikin. Pitää olla katos sitten illalla freesinä, tiedä mitä böönia sitä kainalossa taas on. :D

Jaha, se rupeaa kello lähenemään yhdeksää. Kaupat pitäisi olla jo auki. Vois tässä kohtapuoliin ruveta pistämään vaatteita päälle ja lähteä köpöttelemään Cittaria kohti. Ainiin ja jossain välissä pitää varmaan käydä syömässäkin pizzeriassa. Ei jaksa tänään mitään ruokaa laittaa. Pitäis sellaisen herkkupäivän tänään. Ja illalla sitten nautin B-vitaminoitua terveysohrajuomaa. Elikkäs ööliä näin kansankielellä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.