IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Muahaha mikä leffaKeskiviikko 05.07.2006 07:19

Katsoinpa tuossa ihan hyvän komedian nimeltään "Grandma's Boy". Sai kyllä muutamassa kohdassa repeillä ihan kunnolla. Harvoin kyllä nykyään tulee komedioita missä on hyviä vitsejä. Ja tässä juonikin oli erilainen, harvemmassa elokuvassa seurataan pelinkehittäjätiimin toimia.

Tänään pitäisi sitten tulla postissakin minulle 3 DVD:tä. Pistin tulemaan leffat Poltergeist 1-3, siinä on hyvä leffatrilogia. Harmi kun kolmosessa ei vaan ole suomenkielisiä tekstejä, mutta eipä niitä siinä varmaan hirveästi tarvikaan. Ja muutenkin se kolmas osa on huonoin osa. Ykkönen on legenda ja kakkonen on jopa pelottava joissakin kohdin.

Olinpa saanut ihan mielenkiintoiselta naiselta vastauksen deitti-ilmoitukseen. Pitää katsoa mitä hänen kanssaan tulee. Vielä ei olla keritty hirveästi jutella, mutta hän lisäsi minut Messengeriin. Että eiköhän tässä tämän päivän aikana tule aloitettua tutustuminen. =)

Söinpäs tuossa "aamupalan" jokin aika sitten. Vaikka eipä tuo kello ole kuin vähän yli neljä vasta. Heräsin tuossa kahden paikkeilla, menin joskus kolmelta iltapäivällä nukkumaan. Ihan hyvä että sain nyt vähän nukuttua. Aamupala oli erittäin ravitseva, kabanossia ja perunasalaattia. Ja ne huuhdoin alas mustikka-vadelma-limpparilla. :)

Että semmosta tällä kertaa. Jospa menis surffailemaan vähän Intter Nettiin tai nysväämään pippeliä tai jotain.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.