IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Viimeinkin...Keskiviikko 12.07.2006 13:19

Discshop sai varastoon lisää elokuvaa "Poltergeist 2", toivottavasti saivat sen eilen lähetettyä. Sen pitäisi sillon olla tuolla mun laatikossa. Eikä edes postikuluja tule. No, se on ymmärrettävää kun yllättäen oli varastosta loppunut ja eivät saaneet sitä minun edellisen tilauksen kans samassa lähetettyä. Ja sitten pitäisi olla tullut tänään myöskin leffat "American Ninja 2 & 3". Luulin, että niitä ei enää saa mistään. Maahantuojalta olivat loppuneet, mutta onneksi Filmifriikillä oli vielä niitä, niin pakko oli heti pistää tilaukseen. Hetken päästä niitä ei olisi saanut enää mistään muualta kuin hyvällä tuurilla käytettynä. Ja tänään tulisi telkkarista vielä elokuva "Misery", Stephen Kingin kirjaan pohjautuva. On kyllä tänään niin paljon katsomista että huhhuh.

Tulipas nukuttua ihmeen hyvin. Simpsoneiden jälkeen yhdeksältä aloin koisaamaan. Ja nyt aamulla joskus puoli kymmenen maissa heräsin. Enkä yöllä edes hirveän montaa kertaa herännyt, tai en ainakaan muista heränneeni. Oli tuolla makkarin ikkuna koko yön auki, ihme ettei tällä kertaa sääskiä tullut ja kupanneet minua ihan paukamille. Tai jos minä olen unissani ninjaillut ja tappanut ne. Ihanan viileä täällä nyt kyllä on, mutta lämpötila kyllä nousee kun päivä vähän pidemmälle pääsee. Sitten taas hikoillaan.

Jokohan se päiväposti olisi pian tullut. Pääsis katsomaan niitä leffoja. Ja tuolla on eilistä ruokaa minulla jääkaapissa vielä, eli riisiä ja kanankoipia. Niitä voisi lämmittää ja syödä taas kaiken tulisen kans. Njams... Kyllä se eilen pärähti ihan kivasti illalla, kävin istumassa täysistunnon niin en tiennyt kumpaa sieltä tuli ku hillitön lorina vaan kävi. No, se on sama juttu odotettavissa tänään. Kylläpäs tulee nälkä kun ajattelee kakkaa. Nams.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.