IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Imasin karamellinKeskiviikko 19.07.2006 00:12

Oli jäänyt tähän pöydälle salmiakki-karkkeja, mistä en oikein hirveästi tykkää, niin heitinpä siitä yhden suuhun. Ei hirveän hyvää kyllä ole, mutta menkööt. :) Pitihän sitä jotain jälkiruokaa syödä, kun oikean sapuskan olen jo mussuttanut. Tällä kertaa paistoin lihasuikaleita ja lihapullia, sekaan kaadoin paprikasuikaleita. Sitä satsia sitten söin kera jalapenojen ja perunasalaatin. Päälle tietenkin lorottelin tabascoa. Ja sen tietää mihin sekin taas johtaa. :P

Kattelin tuossa telkkarista äsken "Johnny English" -leffan. Olen nähnyt aikaisemminkin, mutta siitä on jo niin kauan aikaa että ihan mielellään katsoi uudestaan. Telkkarista ei näytä tänään tulevan mitään muuta hirveän hyvää, niin voisi katsoa taas muutaman jakson Futuramaa. Ei ole enää montaa jaksoa katottuna niin sitten on kaikki viisi kautta kahlattu läpi. Vaikkakin kuudes kausi kuulemma tehdään, ajankohdasta ei vielä ole tietoa.

Onneksi nyt ei ole enää niin hirveän kuuma mitä oli vielä eilen. Meinas olla kyllä tuskaa kämpässä taas illalla. Mutta yöllä se sitten helpotti kun alkoi satamaan vettä ja ilma viileni rutkasti. Vaikka onhan täällä kämpässä vieläkin kohtalaisen kuuma. Eipä täällä viileä ole kuin kovalla pakkasella. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.