IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Uneton VarkaudessaKeskiviikko 16.08.2006 09:35

Eipä oo saanut nukuttua. Pakki on vieläkin kipeenä. Tai mikä lie tuolla kipeenä onkaan, mutta koskee jonkin verran. Ei onneksi kuitenkaan ihan niin paljon mitä viime yönä. Mutta siltikään en ole saanut nukuttua. Tässä olen vaan surffaillut netissä ja katsellut muutaman jakson Simpsoneita. Kyllähän se aika näinkin menee. Ja kai se unikin jossain vaiheessa iskee päällensä. Huomenta Suomikin tuolla alkoi jo pyörimään. Ei edes oikein tajua tässä vaiheessa paljonko kello on.

Kone tässä rupesi vähän jumittelemaan. Pistin lataukseen leffan nimeltä "Silent Hill". Onhan se kauan ollut jo netissä imutettavana, mutta otanpahan nyt sen. Parempi myöhään kuin ei silloinkaan. Jotkut ovat sitä leffaa haukkuneet ja jotkut ovat kehuneet. Ainoatakaan peliä en ole pelanut enkä tiedä pelien juonista mitään, toivottavasti se ei haittaa leffanautintoa.

Viimeinkin täällä Varkaudessa vähän sateli tässä yön aikana. Mutta eipä se ois haitannut vaikka olisi pidemmän aikaa tullut vettä. Tuommonen määrä ja kun nopeasti sataa, niin valuu vaan viemäreihin kun maa on niin kuivaa ettei voi kovin nopeasti imasta. Ukkonenkin vähän jyrähteli, ihan hienon näköstä oli kun kohtalaisen pimeää jo on öisin ja salamat välähtelee.

Mitäköhän sitä tässä jaksaisi tehdä. Isoveli osti minulle Keuruulta Mimic -leffan, sitäkään en ole vielä katsonut. Mutta en usko että nyt jaksaisin niin pitkään keskittyä, kun on tässä kuitenkin jo valvoskellut kohtalaisen pitkään. Huomaa että olen kipeä ja väsynyt kun en edes pornoakaan jaksa kattoa. :P

Mutta joo, jos tarkistais vaikka sähköpostin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.