IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Massu mussutettu täythenTiistai 22.08.2006 21:46

Tulipas tuossa syötyä aimo annos sapuskaa. Jotain meksikonpataa ja kaiser-salaattia vetäsin kunnon satsin, samalla tietenkin katsoen Simpsoneita. :) Ja nyt on kyllä kohtalaisen täysi olo, täytyy myöntää. Hyvä ettei pötsi räjähdä ja suolet lennä pitkin seinii!

Tänään heräilin joskus sopivan aikaisin neljältä päivällä. :) Tuli taas valvottua aika myöhään kun ei aikaisemmin vaan saanut unta. Ja mitäpä sitä nyt päivällä olla hereillä, ihan samahan se on millon minä nukun. Täsmälleen yhtä paljon tekemistä päivällä tai yöllä. :)

Pitäis koulullekin lähettää sähköpostia. Tarvis vissiin jonkun opintosuunnitelman opintotukikeskusta varten. Luulenpa, että en saa enää opintotukea ollenkaan, sen verran vähänkin on jäljellä opintoviikkoja ja en tiedä miten ne jakaantuu tämän lukuvuoden aikana. Tietty määrä aina puolessa vuodessahan pitäisi niitä kertyä, muuten ei saa opintotukea. Ja pitää nyt kattoa... Oishan se kiva päästä koulu läpi, mutta hemmetti tulee olemaan suuria ongelmia näiden muutamien hylsykurssien kanssa mitä minulla on jäljellä. Jos ei ulkopuolista apua saa, voin sanoa että toivotonta edes yrittää.

Jaha, mitäköhän sitä tässä nyt keksis. Eipä tuolta telkkaristakaan näytä tulevan mitään sen ihmeempää. Kohta varmaan taas syöksyn Simpsoneiden pariin. Niitä kun on tuossa vielä joitakin jaksoja odottamassa katsojaansa ja koko ajan valuu netistä lisää. Kyllä minä ne vielä kaikki itelleni otan. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.