IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tylsää meinaa ollaPerjantai 25.08.2006 02:57

Ei oo oikein mitään tekemistä. Naapurin ukko tuossa kävi pari tuntia sitten koputtelemassa ja pyysi käymään. No, minähän siellä pikaisesti käväsin. On kuulemma muuttamassa Lappiin, kysyi että jos mulla on tarvetta joillekin huonekaluille niin hän voisi myydä. Eipä mulla hirveämmin kyllä taida olla. Samalla siellä tämä ukko minulta mittasi verensokerin... Oli kohtalaisen korkea luku kuulemma, 9,3 näytti mittari. :) Ja kun ajattelee että verenpaine on sitten lisäksi 155/100 ja kolestrolista ei ole mitään tietoa missä pilvissä on, niin hyvä jos kolmikymppiseksi elän. Varsinkin tällä elämäntyylillä että jotain valmisruokia ostan kun en osaa kokatakaan.

Peruinpa sen yhden tytön tulon tänne. Sanotaanko näin että minua ei kiinnostanut koko ihminen. Tai no aluksi vähän, mutta sitten kun oppi tuntemaan toista paremmin niin eipä enää. Ja sitäpaitsi minä jo tunnen maailman ihanimman tytön, joka ainakin lupasi tänne minun luokse tulla. Jos luet tätä, tiedät kyllä kuka, iiiiisot halit sinulle! :)

Vois käydä vähän selailemassa torrenttisivustoja, josko vaikka jotain uutta musiikkia löytyisi. Ainiin, huomenna iltasella Ule on tulossa tähän taas istuskelemaan iltaa, varmaan taas joku elokuva katsotaan. Vois jonkun hyvän leffan taas kaivaa esiin. Mikähän olisi semmonen jonka vois kattoa... Joku kauhutoimintapätkä voisi olla hyvä, sellainen että Ulekin tykkäisi. Resident Evil vois ehkä olla sellanen, mutta kattoo nyt mitä sitä löytää.

Jaha, se vaihtuukin kohta vuorokausi seuraavan puolelle. Voiskin kohta käydä katsomassa uuden päivän kuvan ja synttärisankarit, jos vaikka silmä osuisi johonkin tuttuun nimimerkkiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.