IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Keuruulla olenTiistai 27.12.2005 20:32

Isoveljen luona. Olin just mutsilla melkein kaksi viikkoa. Äiti piti 60-vuotissynttärinsä ennen joulua. Ihan kivasti siellä porukkaa oli. Vähän äidillä oli kyllä vaikeaa... Yhtenäkin yönä valvoi vaan ja puhui kuinka hän oli pikkusiskon kanssa keväällä sopinut että yhdessä leipovat. Mutta äidille oli kyllä nyt kohtalaisen tärkeää nähdä muita sukulaisia. Vaikka eihän vanhin lapsi (Kari) tietenkään paikalla ollut. Ei ole äidin kanssa puheväleissä ollut pariin vuoteen. Lapsellista touhua sanon minä.

Joulupukkia ei näkynyt eikä kuulunut aattoiltana. Pitää vissiin lähteä Rovaniemelle ja pistää pukkia turpaan. Vaikka kilttikin olen ollut ja kaikkee, mitä nyt pari kertaa tuhma. ;) Jari oli minulle ostanut lahjoja. Sain paistinpannun, ruokailuvälineitä, DVD:n ja jokin deodorantti-nestesaippualahjapaketti. Ja sitten minulle on neljän DVD:n boxi vissiin tulossa tässä joskus kunhan vaan eräs nettipulju on saanut varastoon leffaa. Ja sitten Liisa pirautti ja kyseli mitä toivoisin joululahjaksi. No minä sitten pistin viestillä että "Back to the Future" -trilogia ja Ghostbusters -leffat olisivat ihan mieluiset DVD:llä. :) Muuten joulu meni ihan sillai rauhallisesti. Mutsilla istuskelin, join kahvia, söin kinkkua ja polttelin tupakkia. Siinähän se ohi meni aika nopeasti. En ole koskaan ollut jouluihmisiä. Varsinkin kun tässä muutaman viime vuoden aikana olen ollut joulun yksin kämpällä.

Takaisin Varkauteen varmaan menen torstaina tai perjantaina. Pitäähän sitä nyt uudenvuodenaattona olla juhlakunnossa, eihän siitä nyt muuten mitään tule. :D Jari on vaimonsa kanssa lähdössä Seinäjoelle ilmeisesti aattona, joten enpä minä tänne Keuruullekaan voisi jäädä. Ja kyllähän sitä haluaa pitkästä aikaa istua irkissä, alkaa olemaan oireita jo kun ei ole päässyt. :D No, eipä minua hirveämmin ollut kukaan kaipaillutkaan. Pitäisi tässä vielä kävästä katsomassa onko tullut mitään sähköpostia, sitten pitää päästää Jari koneelle makselemaan jotain laskuja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.