IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tutkimusmenetelmiä, jee!Torstai 14.09.2006 15:44

Täällä sitä taas istutaan Tutkimusmenetelmien tunnilla. Minun lisäksi täällä on kolme muuta paikalla. Jotenkin arvasin kun eilen oli jotkin tutustumisbileet, niin porukka on ollut vetämässä hilpeenä kaljaa ja makaa tällä hetkellä kalpeena hiljaa. Kyllä tuossakin pari tyyppiä kiskoo Pepsiä menemään, taitaa poikia janottaa. Opettajakin tuli vähän myöhässä, oli kuulemma jollain ollut jokin sairauskohtaus. Tämän tunnin jälkeen tässä onkin hyppytunti, sitten pari tuntia matematiikan tukiopetusta.

Vielä olisi muutamia päiviä ennen kuin Ansku tulee tänne, sais aika mennä nopeemmin. Ihan hillitön ikävä tässä on. Harmi vaan kun hän on ainoastaan pari päivää minun viekussa. Mutta ehkäpä tässä lähiaikoina on tulossa muutosta siihenkin... ;)

Kohtalaisen perse homma tapahtui, nimittäin opintotuki tuli, mutta olivat ottaneet siitä liikaa maksettuja tukia takaisin. Se raha ei riitä edes vuokraan. Nyt on vähän semmonen homma ettei oikein tiedä mitä tässä tekis. Jotenkin on pakko vuokra maksaa, muuten lähtee kämppä alta. Ja sen jos saan maksettua, sitten ei riitä raha ruokaan. Aikamoinen pattitilanne, sanoisinko. Vituttaa.

Eilen telkkarin kaukosäädin sanoi työsopimuksensa irti, ei ottanut sama mitä nappia painoi. Yritin säädintä koputella ja heitellä, mutta ei mitään vaikutusta. Sitten hermostuin ja heitin koko hemmetin säätimen lattiaan ja sehän levis iloisesti, osat lenteli mihin sattui. No, keräsin siitä sitten osat ja laitoin takaisin yhteen. Ja kappas, säädin alkoikin toimimaan. Tarinan opetus: Jos joku elektroniikkahärveli ei toimi, heitä se lattiaan! :D

Mutta pitäisiköhän tässä kuunnella opettajan jorinoitakin. Se varmasti luulee, että kuuntelen kovinkin aktiivisesti tässä. Kun pystyn näpytellä tätä tekstiä ilman, että katon näppäimistöön. Eli minähän olen hirveän aktiivinen oppilas. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.