IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Sekoilun multihuipentumaSunnuntai 24.09.2006 20:13

Eilen illalla Jaska, Ule ja Antti tuli tänne minun kämpälle. Tässä istuskeltiin iltaa ja sitten piti lähteä käymään Wanhassa mestarissa. Siellä kaksi jotain ikäloppua käpyä kävi kysymässä mua tanssimaan, mutta en minä nyt semmosten kanssa viitsi tanssia jotka ovat syntyneet joskus millon lie 1700-luvulla. Noh, siitä sitten Jaskan ja Ulen kans lähdettiin kävelemään kohti juomaravintola Next Stepiä. Terassilla istuskeltiin ja sitten eräs tuttu naispuolinen tuli siinä syliin istumaan. Näytti tissitkin ja imuteltiin jonkun verran, kunnon teinimeininkiä. :) Rock Caféssa kävästiin sitten seuraavana, ja imuttelut jatkui sielläkin. Ja perhana huuli kipeänä, kun tämä naikkonen päätti vähän purastakin. Rokkarin jälkeen sitten käytiin vielä Harleginossa. Kämpällä olin aika myöhään, kello tais olla jotain neljän paikkeilla.

Jaska lauleskeli täällä illalla mikrofoniin. Pitäisi jaksaa omat lauluosuudet hoitaa niin saisi biisin tehtyä valmiiksi. Ihan hyvin Jaska hoilas, ois melkein voinu vetää koko biisin kun laulaa ehkä hieman paremmin mitä minä. :)

Mitäköhän sitä keksisi näin sunnuntai-illaksi. Huomasinpa tuossa, että unohdin ostaa eilen ruokaa tälle päivälle. Siwa olisi kyllä auki, mutta en tiedä jaksanko sinne lähteä käymään. Pakko se on ehkä jos hirvee nälkä yllättää.

Hitsi kun ei meinaa nähdä mitään. Torstaina vein silmälasit Instrumentariumiin korjattavaksi. Toinen linssi kun oli rikki, niin sen siihen laittavat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.