IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tiskit käsittelyssäTiistai 03.10.2006 19:26

...Vaikka mielummin olisi jonkun tissit täällä käsittelyssä. Tiskailinpa tuossa jonkin verran noita tiskejä pois, eipä tuonne jäänyt enää kuin kaksi kattilaa enää tiskaamatta. Pistin ne vähäksi aikaa likoamaan, sitten vois hetken päästä käydä pyöräyttämässä ne pois sieltä. Joutuu sitten lähteä pidemmän kaavan mukaan suihkuun. Samalla vois siinä pestä vaatteita, kun ajattelin juurikasvun värjätä pois. Tai ainakin yrittää kovasti, sitä ei tiiä miten se taas onnistuu kun yksin yrittää värjätä. Olisihan se hienoa jos vaikka tulisi vihreä pää. Väsyttääkin niin perhanasti että varmasti nukahdan sinne kun odottelen että väriaine alkaa vaikuttamaan. Pitänee ottaa puhelin mukaan että näkee ajan miten kauan on väri ollut päässä, samalla siinä vois pelata vaikka Pipemaniaa.

Sitten kun on pää taas musta kuin neekerin perse, niin voisi ruveta tekemään ruokaa. Ajattelin tehdä marinoiduista lihasuikaleista lihakastikkeen ja sitten keittää spagettia. Eiköhän sillä nälän saa pois, kun eipä nyt hirveästi ole varaa mitään tyyriimpääkään ostella.

Hyvällä tuurilla tällä viikolla tänne olisi tulossa eräs neitokainen minun kainaloon. Ehkä kerron siitä sitten jälkeenpäin, tai sitten en. :P Se on vielä hieman auki koko neitokaisen tänne tuleminen, siitä pitää vielä puhua...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.