IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Naapurissa on soinut koko helvetin päivän SIG:n biisi "Hyvää syntymäpäivää". Ei kai siinä muuten mitään mutta hermo vaan meinaa mennä. Noin parinkymmenennen kerran kohdalla sekosin laskuissa monestiko se on soinut. Ja sitten välillä siellä on yritetty vetää karaokea siihen päälle. Ennen kuin kauppaan lähdin niin se soitto lakkasi, mutta sitten kun tulin kaupasta niin taas oli hyvät syntymäpäivät käynnissä perrkele! Pitäs varmaan polttaa levy ja tiputtaa postiluukusta kera kirjeen "tässä vähän muutakin kuunneltavaa". Hyi ällö.

No, kaupassa sain ainakin käytyä. Ostin pekoni-sipuli-perunamuusijauhetta. Eihän noi jauheet kovin hyviä ole mutta saapahan nopeasti safkan eikä tarvi nähdä paljoa vaivaa. Mutta parempaa toi on kuin mikään Mummon Muusi, eihän siihen ole aineksina käytetty edes aitoja mummoja. Lisäksi sieltä sitten lähti suikalelihoja mitä paistan muusin kans syötäväksi. Ja sitten tietenkin maitoa, sekä Solo-colaa (maksaa vaan 1,20 euroa pantteineen puoltoista litraa) sekä greippi-Jaffaa. Voiskin tossa hetken päästä tehdä sapuskan, en oo vielä tälle päivälle syönyt mitään. Kaksi hörppyä maitoa olen ottanut kun jääkaapissa ei muuta ollut. :) Eiku oishan siellä ollut lihaliemikuutioita, mut ne ei varmaankaan kovin hyvää ois ollut paljaaltaan syödä.

Jotain leffaakin vois taas vaihteeks katsoa. Viime yönä katsoin Ghostbustersit putkeen. Hellraiser nelonen tuossa varmaan olisi seuraavana katsontajonossa. Ja sitten varmaan Howling tai Candyman. Tai vois ekana kurkata telkku.com:sta illan ohjelmat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.