IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tulipas koisattuaMaanantai 06.11.2006 16:27

Heräilin tuossa vähän aikaa sitten. Tuli siis kohtalaisen pitkään nukuttua. Mutta eipä se mitään, saahan sitä ja pitääkin vapaapäivänä nukkua mahdollisimman pitkään. Tänään kun pitää vielä matikanjuttuja katsoa, kun huomenna on koe. Pitäs kyllä jotain oppia, mutta hemmetti kun yksin opiskelu ei oikein meikäläiseltä suju. Meinaa tulla lasta eikä paskaa semmosesta. Ja vielä kun puolet pitää olla pisteistä saatuna että pääsee edes läpi koko kokeesta. Vähän kyllä pelkään että menee päin persettä. Olisi kulta täällä niin sillon sitä voiskin mennä päin persettä. ;)

Kaupassa pitäisi käydä jotain ruokaa ostamassa. Mutta kun tuolla ulkona sataa lunta ihan älyttömästi. Inhottavaa jos eivät ole kunnolla auranneet kävelyteitä niin sitten sitä ollaan sukat märkänä. Pakastimessa olisi vielä peruna-sipulisekoitusta. Ja kaapissa riisiä. Että niille pitänee ostaa jotain lisukkeita. Joko kanasuikaleita ja Creme Bonjouria, hernemaissipaprikaa ja jauhelihaa tai sitten jauhelihaa ja ruokakermaa.

Pistin tuossa valumaan DVD-elokuvan "Edward Scissorhands", kun kultani sen halusi itselleen. Joten se saa tuossa taustalla valua, todennäkösesti menee useampi päivä ennen kuin on koneella. Mutta tuleepahan kuitenkin.

Pitäisi kirje postittaa. Poltin isoveljelle joululahjaksi erään hyvän DVD:n. Ainakin lähtisi joululahja ajoissa, kun nyt pistää menemään. Tuskin myöhästyy. :)

Ainiin tänään on varmaan opintotuki tullut. Pitääpä käydä maksamassa vuokra ja sähkölasku. Siitäpä ei sitten jääkään oikeastaan paljoa tilille. Kohtalaisen ärsyttävää mutta minkäs teet...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.