IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

HovioikeusKeskiviikko 17.01.2007 14:20

Pikkusiskon tappajan hovioikeusistunnon päätös tuli. Sikälimikäli ymmärsin oikein, käräjäoikeuden antamat tuomiot pitivät. Eli kymmenen vuotta linnaa tälle Mikko Tapani Tuomolalle. Nyt sillä on vielä kaksi kuukautta aikaa valittaa korkeimpaan oikeuteen. On erittäin todennäköistä, että eivät ota sitä sinne käsittelyyn, kun tapaus on niinkin selvä. Tai ainakin niin toivon, on jotenkin raastavaa kun tapausta ei saada päätökseen vielä puolentoista vuoden jälkeenkään. Ja saisi korvausrahatkin tulla äidille. Pikkusiskon hauta on vaan jotenkin karun näköinen kun ei ole hautakiveä vielä.

Lähdin pois koulusta kesken päivän. Olisi ollut matikkaakin vielä, mutta menevät uuteen asiaan ja en halua uutta asiaa nyt sekottamaan vanhaa enempää. Olin matematiikan tukiopetustunnilla kaksi oppituntia. Viimeiset tunnin ennen koetta. Opettaja antoi lapun eteen ja sanoi, että kokeessa erittäin todennäköisesti on samantyyppisiä tehtäviä. Enkä osanut laskea ainoatakaan! Tämä menee ihan samalla tavalla kuin silloin muutama vuosi sitten kun sain hylsyn matikasta... Alku menee kohtalaisen hyvin mutta kun asiat tulevat vaikeammiksi, sitten kokeet menee päin persettä. Eikä oikein ketään ole nyt, joka osaisi auttaakaan. Diskontot, logaritmit, koronkorot ynnä muut pitäisi olla hallussa jos minua meinaisi joku yrittää auttaa.

Kun tulin koulusta pois, niin hain Siwasta jotain kylkisiivuja ja parit chicken wingsit. Nämä wingsit on niitä jotain uutta Potku -sarjaa. Toivottavasti ovat tulisia. Epäilen kyllä että mietoja ne ovat, kun oon tottunut syömään kunnon jalapenoja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.