IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ninja in the Dragon's DenLauantai 18.02.2006 04:58

Katsottiinpa tuossa Tytin kanssa juuri elokuva, jonka nimi tuosta otsikosta jo löytyykin. Kunnon Kung Fu -mättöä kyseisessä elokuvassa. Ihan hyvä leffahan se minun mielestä on, pikkusena tyttönä tuli useampaan otteeseen katsottua. Ja katsottiin tuossa myöskin sitä ennen "Best of the Best 2". Vielä olisi kolmonen ja nelonen tuosta elokuvasarjasta katsomatta. Eiköhän me nekin jossain vaiheessa vilkuilla.

Huomenna mennään joskus päivällä tai jotain käymään Lidlissä. Siellä on jotkin markkinat vissiinkin. Pitää käydä katselemassa onko siellä jotain tarjouksia. Tytti kyllä katseli mainoksista sellaista tallentavaa DVD-soitinta jossa on DivX-toisto myöskin. Se ei edes hirveän kallis ollut. Mutta katsoo nyt meinaako hän sellaiseen sitten panostaa. =)

Kurkku on tässä vieläkin ihan hemmetin kipeenä. Ja räkää tulee kohtalaisen paljon. Sais kyllä nyt mennä tämä tauti jo ohi, en tykkää kyllä yhtään sairastella. On niin väsynyt olokin koko ajan. Vaikka ei sillai nyt nukuta, otettiin tuossa päivällä pienoiset (t)orkut. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.