IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Legend of the Red DragonTiistai 21.03.2006 04:10

Katselinpas tuossa huvikseni otsikossa olevan elokuvan, pääosassa Jet Li. Aikamoista mätkettä oli kyllä, täytyy myöntää. Nyt vois aamulla sitten mennä huitomaan samalla tavalla viattomia mummoja kaupungille. Ai miksi mummoja? No ne on ainoita joille voisin hyvällä tuurilla pärjätä. :D

Tytti on sitten päivällä tulossa tänne. Just tuossa hän pisti viestiä, että sängyssä pyörii eikä saa unta. En viitsi lähettää mitään viestiä takaisin, jos onkin sattunut saamaan unenpäästä kiinni niin sitten herää viestiin ja taas jatkuu pyöriminen. Eiköhän tuo unta saa kun vaan yrittää ja minä en sen ihmeemmin häiritse. :)

Melkein tässä vois vielä jonkun leffan katsoa. Tuossa vissiin seuraavana odottaisi katsomista elokuva nimeltään "Gen-X Cops 2: Metal Mayhem". Jonkinmoista mätkettä siinäkin olisi luvassa, tosin hieman modernimmassa maailmassa.

Mahakin on taas vaihteeksi kivasti sekaisin. Mutta tällä kertaa taas on syy ihan omassa itsessäni. Menin syömään punaisia jalapenoja ison kasan päivällä, niin nyt on saanut taas istua vessassa. Taitaapi olla että tässä 12 tunnin aikana lähemmäs kymmenen kertaa olen käynyt näyttämässä hanuria pöntölle. :D

Mutta vois vaikka ottaa lasillisen simaa, siis ihan oikeaa simaa ettei mitään kaljaa tai viinaa, ja vois vähän surffailla torrenttisivuilla katsomassa onko tullut mitään uutta ja jännää jota ois ihan pakko koneelle saada.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.