IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Alli GaattoriTiistai 04.04.2006 05:44

Katselinpa tuossa kaksi todellista "kauhuleffaa". Eipä kyllä paljoa pelottanu. :D "Alligator" ja "Alligator 2: The Mutation" olivat elokuvien nimet. Ei paljoa saa kyllä housunpunttia tutisemaan jos kumialligaattori hyökkää ihmisten kimppuun ja ihmiset ei pääse karkuun vaikka alligaattori tulee hurjalla nopeudella, ainakin yksi kilometri tunnissa. :D Seuraavana tuossa odottaisi katseluvuoroa elokuva nimeltä "The Dukes of Hazzard". Se on kuulemma ihan katottava leffa.

Tilasin päivällä Verkkokaupan Viron suoramyynnistä tyhjiä CD-R-levyjä sata kappaletta. Tuli maksamaan postikuluineen vajaat kolmekymmentä euroa. Eipä tarvi ainakaan nyt Prismasta ostaa levyjä, siellä kun maksaa 25 levyä 15 euroa. Säästääpähän nyt vähäsen ja varsinkin kun en oo pitkään aikaan uutuusleffoja ottanut.

Nälkäkin olisi vähän. Atrian meetwurstipizzat mitä söin tuossa iltasella niin ei oikein nälkää vienyt pois. Eivät ilmeisesti ole niin hirveän ravitsevia. :) Vois melkein parit makkarat heittää naappeliin samalla kun pistää seuraavan leffan pyörimään tuossa hetken kuluttua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.