IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pallit lillunu altaassaMaanantai 17.04.2006 21:36

Tuli tuossa käytyä uimassa jokunen aika sitten isoveljen kanssa. Ei kovin iso allas ollut mutta kyllä siinä nyt uiskenteli sen puolisen tuntia mitä nyt menikään. Saunassa siinä sitten tuli kans käytyä. Kyllä sitä nyt on puhdas, kun aamulla suihkussa kävin, aamupäivällä siinä porekylvyssä ja nyt vielä uimassa/saunassa.

Se hierova sänky ei ollut mitenkään hirveän mukava. Liian kovalla paineella tuli sieltä selkään värinää, alkoi vähän tekemään pahaa. Onneksi se ilmeisesti minulla jäi kesken, jostain syystä lopetti juruttamisen. Oisin varmaan oksentanu jos se ois jatkunut pidempään.

Marjo on ilmeisesti sitten tulossa kunnolla kipeäksi. Nyt on tässä pari päivää niiskuttanut ja nyt se tuolla jotain lääkettä jo veti sisuksiinsa.

Illallisella käytiin tuossa äsken. Siellä oli jotain hemmetin lohikastiketta. Eikö ne perkeleet nyt tiedä että minä en kalaa syö ku se on pahaa! Onneksi siellä oli sitten spagettiakin, niin sitä muutaman haarukallisen söin. Eipä mulla edes nälkä ollut kun söin edellisellä sapuskoinnilla niin paljon. Helposti tällä nyt pärjää huomiseen asti. Janottaa vaan perkuleesti kun menin holottamaan spagetin sekaan kunnolla tabascoa. No, pitää tuosta respasta sitten ostaa limpparia tuossa myöhemmin.

Jari ja Marjo meni tuolla huoneeseen, pitäs varmaan minunkin kohta mennä. Tai jos ois vähän aikaa vielä tässä, sitä kun ei tiedä mitä siellä tekevät. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.