IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kokkareita perkeleTiistai 18.04.2006 16:07

Tulipa nyt käytyä tuossa päivällisellä. Alkuruuaksi oli kanakokkarekeittoa. Hyi helvetti, jo nimi kuulostaa kamalalta. Ja niin oli itse keittokin. Siihen jäi keitto kulhoon. Ja sitten pääruuaksi oli jotain kampelaa. Niinpä tietenkin, eipä sitten tullut syötyä kuin hieman riisiä ja vähän salaattia. Jälkkäri oli sitten jotain vaniljamössöä jollain suklaarouheella, se sentään oli ihan syötävää. Ja sitten muutama lasi mehua niin se ruokailu oli sitten siinä. Onneksi illallisella on sitten stroganoffia, sitten pääsee syömään niin että korvista pursuaa.

Pian olisi tuossa lilluminen siellä porekylvyssä. Se on ihan jees juttu. Ja sitten neljältä olisi se hieronta. Pitää kattoa suostuuko ne hieromaan myös isovarpaiden välistä. ;) Ja sitten illalla vois kävästä Jarin kanssa uimassa. Sillon viimeksi kun siellä oltiin, niin oli pari sellasta alle kakskymppistä tytsyä kaksiosaisissa bikineissä. Ja sitten joku vajaa kolmikymppinen nainen jolla oli sellaset kellukkeet että varmasti pysy pinnalla! Semmosia lollottimia en olekaan aikoihin nähnyt, enkä varsinkaan uimapuvussa. :D

Vielä ei ole aika sillai pitkäksi käynyt. Välillä hoitojen välillä kun hotellihuoneessa on niin tylsiä ohjelmia joutuu kattomaan telkkarista. EuroSport näkyy, mutta sieltäkään ole tullut kuin jotain biljardinpeluun championship-kisoja, ne ei oikein ole kovin mielekästä katsottavaa. Eilen katsoin Viron joltain kanavalta C.S.I.:tä. Ne molotustekstit häiritsivät, mutta onneksi ei ollut dubattu. Ja kyseistä jaksoakaan en ollut aikaisemmin nähnyt, joten sen nyt pystyi katsomaan kun piti ääntä sen verran kovalla että kuuli puheen.

Mutta nyt pitää mennä hotellihuoneeseen hakemaan pyyhettä ja uimahousut. Tai voishan siellä kylvyssä oikeastaan olla alastikin, tiedä vaikka se tyttö sitten tulisi sinne mun kans. ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.