IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ei isoja tissejäKeskiviikko 19.04.2006 00:16

Ei ollut tosiaan isoja tissejä tällä kertaa uimassa. Ja ainoastaan kaksi oli sellasta noin parikymppistä tyttöä. Eli aika tylsä uintireissu oli kyseessä. :D No, ehkä huomenna on sitten parempi tuuri.

Hitto täällä aulassa on ihan hillitön älämölö. Semmosia tosi vanhoja suomalaisia mummuja ja pappoja istuu tuolla ryypiskelemässä. Aina noi vanhat papat valittaa nuorten juomisesta. Ja sitte ite ryyppäävät aina jossain missä ei ole ketään tuttuja, ni ei ole katos todisteita sitten niiden ryyppäämisestä. Tekopyhät paskiaiset! Noh, noi on niin vanhoja ettei oo enää hirveän paljon aamuja jäljellä.

Telkkarista tulis joku Wesley Snipesin leffa kohta. Tulin tänne alakertaan ostamaan limpparia kun uintireissun jälkeen hirveä jano. Mut ajattelin tässä samalla käydä netissä ja tänne päiväkirjaan kirjoittamassa. Nyt on kyllä viime aikoina tänne tullu sen verran tekstiä ettei näitä erkkikään jaksa lukea. Mutta ei se mitään, pitäähän se jonkinmoinen reissupäiväkirja olla. Että sitten vanhana mummuna voi lukea IRC-Galleriasta mitä kaikkea sitä on tullut tehtyä. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.