IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

KakkoshierontaKeskiviikko 19.04.2006 14:30

Siis ei mua hierottu kakkosesta, vaan tämä oli hieronta numero kaksi. Sellainen vaaleahiuksinen, noin parikymppinen typy minua tällä kertaa hieroi. Harmi kun vaan selästä ja hartioista kopeloi. Mutta ei onneksi ollut niin kovakouranen mitä se mies eilen. Vaikkakin kyllähän tuo koski kun oli vielä eilisestä selkä hellänä. Ja siinä hieronnan alkuvaiheessa kun alkoi painelemaan, niin minua rupes hirveästi pierettämään. En sitten kehdannu siinä töräyttää, ois voinu tulla varren kanssa.

Aamupalakin käytiin tuossa ennen hierontaa syömässä. Taas vähän munakasta ja makkaraa ja leipää heitin hetulaan. Kahvia en jaksanut juoda. Päivällä olisi vuorossa joku ihmeen hoito nimeltä Savi-õlad. Tiiä sitten mitä sielläkin tulee tapahtumaan. :D Jari ja Marjo on jo sellasessa käynyt tosin, jotain sellasia lämpösavityynyjä on joiden päälle mennään makaamaan ja sitten joku peitto lyödään päälle. Siinä kuulemma meinaa nukahtaa, ja jotkut mummut siellä oli kuorsanneetkin. =)

Mutta mitään sen ihmeempää tässä ei ole tänään vielä kerinnyt tapahtuakaan. Joten käyn ehkä kirjoittamassa jotain myöhemmin lisää jos vaan saan tämän koneen vallattua. =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.