IRC-Galleria

tigrux

tigrux

KeTo KoNjOo KäPäSä
Katoin just Häjyt elokuvan vaikka oon nähnyt sen monta kertaa niin silti jäin miettimään mikä on loppujen lopuks sen elokuvan kohtalo. Lähinnä jäin miettimään, että mikä on Antin kohtalo siinä elokuvassa miten sille käy kun se pääsee linnasta pois? Muuttaako hän elämäänsä niin paljon, että hän eläisi loppu elämänsä niin kuin ns. normaali kansalaiset.

Ehkä elämä vain menee niin, että jos ei ole koskaan pärjännyt oikein ja on nuoresta saakka saanut maineen puukkojunkkarin niin onko siitä maineesta helppo päästä eroon enään aikuisiällä? Tietenkin mahdollistahan se on, sillä miään ei tässä elämässä ole mahdotonta. Jos kuitenkin on nuoresta saakka oppinut tekemään kaikkea pahaa ja vielä luulee olevansa hyvä esim varastelussa niin jääkö se otsaan leimaksi koko loppu elämäksi? Vai voiko ihminen todella muuttua niin paljoa, ettei enään ikinä tekisi mitään typerää. Tietenkin virheistä voi oppia, mutta voiko esim. toisen ihmisen taposta oppia sen ettei koksaan enään tee mitään väkivaltaa.

Toisaalta jos ajattelee elokuvan pohjalta, että jos Jussi olisi jäänyt henkiin niin olisiko Antti koskaan muuttanut itseään. Olisko siinä käynyt niin, että Anttilla ei olisi ollut mahdollisuutta muuhun kuin jatkaa Jussin kanssa puukon heiluttelua. Vaikka Antti kuitenkin ihan selvästi halusi ns. normaalia elämää niin Jussi oli se, joka sekoitti Antin pään ja Antti ei koskaan oikeastaan osannut sanoa e Jussille. Heikki joka oli elokuvassa vallesmanni niin auttoi mielummin Attia kuin Jussia eli Heikillä oli selvästi uskoa Anttia kohtaan. Todennäköisesti Heikki ajatteli Antin olevan järkevämpi ja halusi saada Antin vielä elämään "normaalia" elämää.

Täytyy myöntää, että mulla on kyllä taas pohdinnat päällä. Ehkäpä mä jään miettimään asiaa eteenpäin ja kirjoittelen taas kun tulee jotain fiksua mieleen..heh...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.